Surówka z buraka i ogórka Witaminowa surówka z buraka, ogórka i prażonego słonecznika |
| |
|
|
| | Zupy na rozgrzewkę Wraz z nastaniem jesieni zmienia się nie tylko otaczający nas krajobraz, ale również nasze kulinarne pragnienia. Częściej sięgamy po treściwsze potrawy. |
| |
|
|
Świderki z kurczakiem w sosie serowym Fix Knorr Świderki z kurczakiem w sosie serowym - pyszny makaron z kurczakiem na ser(io)! |
| |
|
|
Dynia - kulinarny przebój jesieni Chłody już nadeszły i wpisały się w naszą aurę na kolejnych kilka miesięcy. Jak się rozgrzać w takie dni? Odpowiedź - dynia! Rozgrzeje swoją ciepłą barwą i doskonałym smakiem. Rozmiary tego warzywa mogą być tak wielkie, jak ilość pomysłów na jego przyrządzenie! |
| |
|
|
| | Kolorowe kalafiory Fioletowe, pomarańczowe, zielone – czas na kolorowe kalafiory!
Wyglądają dosłownie jak malowane! Kolorowe kalafiory mają wszelki potencjał, by zawojować nasze stoły. |
| |
|
|
| | Frytki na różne sposoby "Przyrządzić frytki? A co to za filozofia?" - pomyśli wielu. Jednak frytka frytce nierówna i potwierdzi to każdy, kto spróbował ziemniaka przygotowanego, jak to czynią w Belgii - z chrupiącą skórką i mięsistym wnętrzem z dodatkiem pysznego sosu. |
| |
|
|
Parada Mis Polskich 24 sierpnia rozpoczął się drugi etap tegorocznej akcji promocyjnej marki Amino – „Parada Mis Polskich”. Nagrodami w loterii są: 10 000 ceramicznych misek z limitowanej kolekcji oraz 10 nagród pieniężnych o łącznej wartości 10 000 złotych. |
| |
|
|
Kokosowe, migdałowe, sojowe - mleka roślinne Są znakomitą alternatywą dla każdego, kto nie może albo nie chce używać najpowszechniejszej formy nabiału dostępnego w każdym sklepie spożywczym, czyli mleka pochodzenia zwięrzęcego. |
| |
|
|
| | Sałatka Cezar i Sałatka Szef Sałatki łączą w sobie wiele zalet. Pasują na każdą okazję, można je bardzo szybko przygotować, będzie smacznie i zdrowo jednocześnie. Charakter każdej sałatce nadaje sos. |
| |
|
|
Amerykańskie barbecue i meksykańskie fajitas Grillowanie to „polski sport narodowy” - wtopiło się w polski krajobraz tak bardzo, że nie zastanawiamy się, skąd do nas przyszło i kiedy. |
| |
|
|