|
Przy przygotowywaniu potraw dla całej rodziny przede wszystkim zwracamy uwagę na ich smak. Wartości odżywcze zazwyczaj nie są głównym kryterium wyboru. Marka WINIARY wspiera Polaków w dążeniu do zdrowszej diety, zachowując wyjątkowy smak każdego dania. Nowa KOSTKA DO SMAKU ma mniejszą ilość soli i tłuszczu – to zdrowsza wersja pysznej kuchni polskich rodzin.
KOSTKA DO SMAKU to propozycja marki WINIARY dla wszystkich, którzy chcą odżywiać się zdrowiej, a jednocześnie zachować smak swoich ulubionych potraw. Dzięki wyraźnie zmniejszonej ilości soli (-25%) i tłuszczu (-50%) produkt ten pomaga uczynić codzienną kuchnię lżejszą, jednocześnie będąc gwarancją pysznego smaku.
Specjalna, zwarta konsystencja sprawia, że KOSTKĘ DO SMAKU można nie tylko tradycyjnie rozpuścić np. w zupie czy sosie, ale również wkruszyć np. do potraw z patelni, czy natrzeć nią mięso. Dzięki temu znacznie rozszerzają się możliwości jej użycia.
Nowa KOSTKA DO SMAKU Drobiowa doskonale sprawdzi się w przygotowywaniu pysznych kotletów wieprzowych czy potrawki z kurczaka. KOSTKA DO SMAKU Wołowa podkreśli smak bigosu oraz lubianych przez domowników klopsików. Z KOSTKĄ DO SMAKU Warzywną można przygotować nie tylko zestaw sałatek, ale i wyśmienitą rybę.
KOSTKA DO SMAKU, jak wszystkie pozostałe buliony marki WINIARY, nie zawiera konserwantów.
„Coraz więcej osób stara się ograniczać ilość soli i tłuszczu w diecie swojej rodziny. Dzięki nowej KOSTCE DO SMAKU możemy zmniejszyć ilość tych składników w codziennych posiłkach, jednocześnie zachowując ich dobry smak. Nowa KOSTKA DO SMAKU wpisuje się w rosnący trend zdrowszej, lżejszej kuchni.”- wyjaśnia Monika Jusińska-Zbiegniewska, Marketing Manager w Dziale Wyrobów Kulinarnych Nestlé Polska.
KOSTKA DO SMAKU dostępna jest w trzech wariantach: drobiowym, warzywnym i wołowym, w opakowaniach o gramaturze 60g. Rekomendowana cena wynosi 1,94 zł.
autor: / źódło: / opracowanie:
Winiary
|