|
Niezbędne składniki:
- cukinia, 1 szt.
- comber jagnięcy, 200 g
- papryka mix, 2-3 szt.
- cebula, 1 szt.
- sałata rzymska, 1
- oliwa, 100 ml
|
Przyprawy KAMIS:
- Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane
- Tymianek
- Musztarda gilowa, 1 łyżeczka
- Czosnek suszony w płatkach Specialite
|
Cukinię pokroić w plastry, paprykę w cząstki, cebulę w krążki, wszystkie warzywa oprószyć przyprawą do potraw z grilla Warzywa grilowane, skropić oliwą. Kotleciki jagnięce zamarynować w oliwie z dodatkiem tymianku, czosnku, musztardy, odstawić w chłodne miejsce na 24 godz. Warzywa i kotleciki piec na grillu, podawać na rzymskiej sałacie.
|