| 
	
	
	
	Niezbędne składniki:
- cukinia, 1 szt.
 
- comber jagnięcy, 200 g
 
- papryka mix, 2-3 szt.
 
- cebula, 1 szt.
 
- sałata rzymska, 1 
 
- oliwa, 100 ml 
 
  |   
Przyprawy KAMIS:
- Przyprawa do potraw z grilla Warzywa grillowane
 
- Tymianek
 
- Musztarda gilowa, 1 łyżeczka
   
- Czosnek suszony w płatkach Specialite
 
  |   
Cukinię pokroić w plastry, paprykę w cząstki, cebulę w krążki, wszystkie warzywa oprószyć przyprawą do potraw z grilla Warzywa grilowane, skropić oliwą. Kotleciki jagnięce zamarynować w oliwie z dodatkiem tymianku, czosnku, musztardy, odstawić w chłodne miejsce na 24 godz. Warzywa i kotleciki piec na grillu, podawać na rzymskiej sałacie.		  
	 
		
		
	
	
	 |