Pomarańcza Orange Blossom Mojito
- 40 ml Belvedere Pomarańcza
- 20 ml syropu cukrowego
- 10 ml soku cytrynowego
- 10 ml soku pomarańczowego
- świeże liście mięty
- 2 ćwiartki limonki
|
Syrop cukrowy, liście mięty, limonki i sok cytrynowy ugnieść w wysokiej szklance. Dopełnić lodem, dodać Belvedere Pomarańcza i sok pomarańczowy. Zamieszać i dopełnić wodą sodową. Udekorować ćwiartką pomarańczy.
Belvedere Cytrus Italian Lemonade
- 40 ml Belvedere Cytrus Vodka
- 20 ml Campari
- 30 ml świeżego soku z cytryny
- 30 ml syropu cukrowego
|
Składniki shakerować z lodem i przecedzić do dużej, wysokiej szklanki wypełnionej lodem i plasterkami cytryny. Dopełnić wodą sodową lub 7-Up.