Ekologiczne kostki rosołowe Już teraz możemy sięgnąć po ekologiczne kostki rosołowe Knorr: Rosół z kury Knorr oraz Rosół warzywny Knorr. Zdobyły one specjalny atest, czego dowodem jest umieszczony na opakowaniu znak Rolnictwa Ekologicznego. |
| |
|
|
Zapiekanka warzywna z brokułami Dla fanów makaronu proponujemy wegetariańską zapiekankę warzywną z brokułami. |
| |
|
|
Zapiekanka ziemniaczana z pieczarkami i kurczakiem Nic nie smakuje tak dobrze pod serową pierzynką jak zapiekane ziemniaki. Doskonale komponują się z… właściwie ze wszystkim. |
| |
|
|
Ser do zapiekanki Tajemnica doskonałej zapiekanki tkwi także w doborze sera. To właśnie on podczas opiekania wydziela intensywny, apetyczny aromat. Jakie sery poleca do zapiekanek szef kuchni Knorr? Oto lista najsmaczniejszych: |
| |
|
|
Jak zrobić pyszną zapiekankę? Zapiekanka to niezwykle popularny wybór na obiad. Nic w tym dziwnego - wystarczy naczynie żaroodporne i dowolna kombinacja składników, a potem już tylko spokojne czekanie, aż smakowity zapach rozniesie się po całym domu. |
| |
|
|
Szpinak z pomidorkami, boczkiem i serem blue „Szpinak przyrządzony na ciepło może umilić nam nawet bardzo chłodny szary dzień” – mówi z przekonaniem Piotr Murawski. |
| |
|
|
| | Szpinak w zimowych daniach Jesienią i zimą czujemy wzmożone zapotrzebowanie na to, co trudno dostępne, czyli ciepłe promienie słoneczne i witaminy pochodzące ze świeżych warzyw i owoców. |
| |
|
|
| | Złociste pałeczki z kurczaka Swoje sekrety oraz ulubione przepisy zdradza Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. |
| |
|
|
Zbójnickie placki Przepis na plackipo zbójnicku zdradza Piotr Murawski, szef kuchni Knorr. |
| |
|
|
Po węgiersku, po zbójnicku, ze śmietaną Chrupiąca skórka, ziemniaczane wnętrze, apetyczny kolor. O czym mowa? O plackach ziemniaczanych! Po węgiersku, po zbójnicku, po cygańsku - za każdą nazwą kryje się nieco inny sposób podania placków. |
| |
|
|