Jak przygotować rybę? FRoSTA zachęca do beztłuszczowego przyrządzania Filetów rybnych i inspiruje kulinarnie. |
| |
|
|
Sery panierowane Sery panierowane stanowią specjalność kuchni czeskiej i słowackiej. Teraz, dzięki FRoŚCIE i linii CheeSerów, te przysmaki mogą na stałe gościć na polskich stołach. |
| |
|
|
Przysmaki rybne Złota, chrupiąca panierka, smakowite dodatki, w środku soczysta ryba, a wszystko oparte wyłącznie na naturalnych recepturach. Takie są Przysmaki rybne oferowane przez markę FRoSTA. |
| |
|
|
Chrupiąca panierka FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów smaku kurczaka. Marka wprowadziła do oferty Stripsy – soczyste, pikantne, otoczone chrupiącą panierką, wysokiej jakości filety z piersi kurczaka. |
| |
|
|
Jak uzupełnić żelazo na wiosnę? Szpinak stanowi bogactwo żelaza, witamin oraz soli mineralnych. Uprawiany specjalnie dla FRoSTY, zamrożony tuż po zebraniu, zachowuje wartości odżywcze i pozwala cieszyć się doskonałym smakiem. |
| |
|
|
Cukinia i brokuły z dodatkiem bazylii FRoSTA Warzywa na patelnię toskańskie to unikalna mieszanka soczystej cukinii, brokułów, marchewki, pomidorów koktajlowych, cebuli i marchewki żółtej, z dodatkiem lekkiego sosu na bazie oliwy extra virgin oraz bazylii. |
| |
|
|
Fasola i papryka w kuchni Kuchnia meksykańska to różnorodność smaków i barw. Jej podstawą są warzywa (wiele różnych gatunków fasoli i papryk), mięsa, pikantne sosy oraz wyraziste przyprawy. |
| |
|
|
Żywnościowe pułapki w produktach dla dzieci Szkolne sklepiki oraz automaty obfitują w produkty określane śmieciowymi. Dzieci od najmłodszych lat mają z nimi do czynienia zarówno w szkole, jak i w domu. |
| |
|
|
Mintaj w sosie Filet di Gusto z sosem koperkowym od FRoSTY to dwa delikatne, filety z mintaja w aromatycznym sosie ze świeżo zamrożonego i posiekanego koperku z dodatkiem masła. |
| |
|
|
Jak przyrządzić rybę? Paluszki meksykańskie, Ryba z pieca brokułowa, Steki rybne i inne produkty rybne FRoSTY to teraz gwarancja 100% naturalnego smaku. |
| |
|
|