Rybne nowości Najwyższa jakość surowca i niebieski certyfikat MSC – to cechy rybnych nowości w ofercie FRoSTY. |
| |
|
|
Makarony W ciepłe dni lekkie dania z makaronu sprawdzają się znakomicie. Prawdziwie włoskie kompozycje smakowe na bazie sezonowych warzyw oraz delikatnych sosów to pewny sposób na letni obiad. |
| |
|
|
Kurczaki z pieca W sosie pieczarkowym z dzikim czosnkiem lub w sosie pomidorowym z grillowaną cukinią i bakłażanem. FRoSTA wprowadza zupełnie nowy pomysł na produkt – porcję mięsa z piersi kurczaka w kremowym sosie z warzywami, do zapiekania w piekarniku. |
| |
|
|
| | Ryba z warzywami Warzywa na patelnię to doskonałe rozwiązanie, gdy chcemy przygotować bardzo szybkie i jednocześnie pożywne danie. A gdyby w taki sam prosty sposób można było przyrządzić rybę? |
| |
|
|
Aromat ziół w kuchni Idealna kuchnia, w której delikatne zioła, takie jak pietruszka czy koperek, nie tracą swojej świeżości, aromatu, witamin, nie wysychają i są zawsze pod ręką, gdy chcemy ich użyć? |
| |
|
|
Makaron na zielono z szynką parmeńską i orzechami Bogaty w składniki odżywcze i witaminy szpinak ma wszechstronne zastosowanie w wielu potrawach. Trudno się zatem dziwić, że od lat inspiruje znanych kucharzy i ma wielu oddanych wielbicieli. |
| |
|
|
Pasta Italia - makaron na obiad Włosi uwielbiają pastę. Makaron w rozmaitych kolorach i kształtach – muszelek, rurek, kokardek, długich i cienkich nitek lub szerokich zwiniętych w gniazda wstążek – to podstawa ich kuchni. |
| |
|
|
Co zamiast karpia? Karp i śledź to ryby, które najsilniej kojarzą się ze świętami i tradycyjną polską kuchnią. Coraz częściej na naszych stołach pojawiają się także inne potrawy z ryb... |
| |
|
|
Sprawdź, co jesz! Czy zjadłbyś dwutlenek tytanu, chlorowodorek chininy czy octan cynku? Nie? A jednak robisz to na co dzień! |
| |
|
|
Kurczak z sosem czosnkowym lub z pesto Jesienią w sklepach pojawiły się nowe propozycje od FRoSTY. Nowości to odpowiedź firmy na oczekiwania konsumentów, którzy chętnie sięgają po tę kategorię, poszukując produktów bez dodatków. |
| |
|
|