|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Ryba przygotowana na parze
Najistotniejszymi składnikami odżywczymi dostarczanymi z tą potrawą są nienasycone kwasy tłuszczowe omega-3, które przeciwdziałają otyłości.
| | |
|
|
|
Indyk z kalarepką
Chude mięso jest doskonałym źródłem białka w diecie. Dla kobiet w ciąży normy spożycia białka wzrastają do 95 gramów na dobę.
| | |
|
|
|
Orzeźwiające napoje
Eksperci kulinarni herbat IRVING przygotowali kilka propozycji orzeźwiających napojów, które doskonale sprawdzą się w upalne, letnie dni.
| | |
|
|
|
Filety śledziowe z pieprzem cayenne
Delikatny, łagodny smak z odrobiną pikanterii, tradycja z nutą egzotyki, pastelowe barwy z ognistą czerwienią - nie od dziś wiadomo, że przeciwieństwa się przyciągają i tworzą zgrany duet.
| | |
|
|
|
Kuchnia turecka
Głównymi atrakcjami Turcji jest słoneczna pogoda, malowniczy krajobraz, różnorodna kultura oraz pyszna kuchnia turecka.
| | |
|
|
|
Smak włoskiego pesto
Wróciłeś z ekscytującej wyprawy po słonecznej Italii? A może wybierasz się tam wkrótce i chcesz wprowadzić się w wakacyjny nastrój?
| | |
|
|
|