|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Sałatka meksykańska
Masz ochotę na odrobinę egzotyki? Postaw na przekąskę w prawdziwie meksykańskim stylu!
| | |
|
|
|
Świderki z tuńczykiem
Przedstawiamy przepis na oryginalne, włoskie danie - Świderki z tuńczykiem Rio Mare, pomidorami, serem mozzarella i bazylią.
| | |
|
|
|
Domowe kiełbasy
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas:
| | |
|
|
|
Hiszpańska kuchnia
Kompozycja zdrowych i pożywnych warzyw na patelnię Espana z przyprawą pikantną to danie opracowane z myślą o miłośnikach wyrazistej hiszpańskiej kuchni.
| | |
|
|
|
Chłodnik z botwiny i awokado
Chłodnik, jako danie zawiera dużo witamin i mikroelementów, w tym witaminę E. Botwina tak jak buraki zawiera dużo składników mineralnych: magnez, potas, żelazo.
| | |
|
|
|
Bakłażan z kaszą kuskus
Potrawa będzie dobrym źródłem białka. Zawiera dużo soli mineralnych, zwłaszcza fosforu, żelaza i wapnia oraz sporo błonnika pokarmowego.
| | |
|
|
|