|
„Gwiazdami” tego sezonu będą z pewnością mieszanki Przypraw do grilla Kamis dostępne w trzech, oryginalnych smakach i nowym, bardzo atrakcyjnym opakowaniu (puszka z funkcjonalną posypką) oraz musztardy Kamis – w specjalnie zaprojektowanym nietłukącym się opakowaniu, doskonałym na imprezy plenerowe i ulubionych smakach grillowiczów. Nowością są również gotowe do użycia Marynaty w płynie Kamis.
Przyprawy do grilla Kamis
Puszka Grill Kamis łączy w sobie oryginalny kształt, apetyczną szatę graficzną, jest zaopatrzona w funkcjonalny i wygodny dozownik. Taka forma opakowania zabezpiecza przyprawy przed wietrzeniem i wysypywaniem się, a wiemy jak to istotne właśnie przy grillu. Dostępne są trzy popularne kompozycje mieszanek do grilla Kamis – Klasyczna, Pikantna i Ziołowa.
Grill Przyprawa do Mięs Klasyczna KAMIS skomponowana jest z pieprzu czarnego, ziela angielskiego, gałki muszkatołowej, majeranku, cebuli, czosnku, papryki słodkiej i ostrej, gorczycy białej. Jest niezwykle aromatyczna i ma zdecydowany smak. Najlepsza do mięs ryb i drobiu.
Dodatek Grill Przyprawa do Mięs Pikantna KAMIS to mieszanka z chili, papryki, pieprzu czarnego, ziela angielskiego, pomidorów, gorczycy, kolendry, cząbru, rozmarynu, czosnku. Dzięki przyprawie potrawy nabiorą pikantnego charakteru, wzbogacą swój smak i aromat, a zawarte w mieszance pomidory, papryka i chili nadadzą daniu atrakcyjny wygląd.
Grill Przyprawą do Mięs Ziołowa to specjalnie skomponowana mieszanka ziół i przypraw. W jej skład wchodzą m.in: pieprz czarny, ziele angielskie, majeranek, bazylia, oregano, tymianek, rozmaryn, szałwia, cząber, gorczyca, kolendra, cebula i czosnek. Najlepsza jest do mięsa, drobiu, ryb i warzyw pieczonych na grillu lub nad otwartym ogniem. Dzięki niej, potrawy zyskują oryginalny, niepowtarzalny smak i aromat. Mieszankę Grill Przyprawa do Mięs Ziołowa KAMIS możemy wykorzystać także smarując mięso przed i w trakcie pieczenia, przygotowaną na jej bazie ziołową marynatą.
|