|
Rodzina najchętniej wybieranych i lubianych przez Polaków Pasztetów Podlaskich powiększa się. Ich producent – Grupa Drosed - wprowadza nowy, zaskakujący smak - Pasztet Podlaski z bazylią i kawałkami pomidora suszonego. To smarowne trio delikatnego, drobiowego pasztetu, aromatycznej bazylii i suszonych pomidorów. Suszone pomidory nadają całości wyrazistego smaku, a nutka bazylii wprowadza lekko słodkawy posmak i korzenny aromat. Razem tworzą kompozycję idealną na rodzinne, sielskie posiłki – przepyszne leniwe śniadania i wspólne, pokrzepiające kolacje.
Nowy Pasztet Podlaski, tak jak cała rodzina, dzięki kremowej, jedwabistej konsystencji, łatwo się rozsmarowuje. Jest też mniej kaloryczny i ma mniej tłuszczu. Dla wszystkich wielbicieli naturalnych składników ważne jest także, że marka Podlaski to jedyna gama pasztetów na rynku, która nie zawiera dodatków typu „E”, konserwantów ani glutaminianu.
autor: / źódło: / opracowanie:
Drosed
|