|
Dzięki nowej gamie produktów Pasta Italia FRoSTY, przygotowanie smakowitych włoskich specjałów zajmie zaledwie kilka minut.
Włoska kuchnia opiera się na najwyższej jakości, świeżych składnikach i nieskomplikowanych przepisach. Lekkie, smaczne i proste w przygotowaniu dania cieszą się ogromną popularnością także nad Wisłą. Z myślą o wielbicielach kuchni śródziemnomorskiej, FRoSTA stworzyła trzy wyjątkowe, prawdziwie włoskie kompozycje smakowe! Wybór najlepszego spośród trzech makaronów wyrabianych przez FRoSTĘ z pszenicy durum: Rigatoni, Pappardelle czy Tortellini – każdy z innym sosem – nie należy do łatwych.
Dania z wysokiej jakości, naturalnych składników wzbogacone o typowo włoskie dodatki, takie jak ser pecorino, szpinak, pomidory czy oliwa z oliwek, to doskonała propozycja na szybki i zdrowy, a jednocześnie pyszny obiad. Tortellini Pomodoro – crema to delikatne pierożki tortellini z nadzieniem serowo–szpinakowym w kremowym sosie śmietanowo-pomidorowym z dodatkiem pomidorków cherry. Głównym składnikiem Pappardelle Creme – spinaci jest długi i szeroki makaron pappardelle z liśćmi szpinaku i pomidorkami cherry, zatopiony w kremowym sosie śmietanowo-serowym. Rigatoni Pomodoro to makaronowe rurki rigatoni z chrupiącą cukinią, pomidorkami cherry, serem pecorino oraz suszonymi pomidorami, skropione oliwą z oliwek.
Gama dań gotowych Pasta Italia z makaronu i soczystych warzyw, aromatycznych ziół i przypraw z dodatkiem sera oraz sosu na bazie śmietany, to idealna propozycja dla wegetarian. Dania gotowe FRoSTY są nie tylko smaczne, ale także wyjątkowo łatwe i szybkie w przygotowaniu. Wystarczy podgrzać danie przez 7-8 minut na patelni. Pappardelle i Tortellini w sosie można przygotować również w kuchence mikrofalowej. Smaczne i proste, buon appetito!
|