| | Cannelloni z papryką Kuchnia włoska zachwyca nie tylko mnogością smaków, barw i aromatów, ale także najwyższą jakością produkowanych w tym kraju makaronów. Nie ma dobrego włoskiego dania bez prawdziwego włoskiego makaronu! |
| |
|
|
| | Bakłażany po włosku Karnawał to czas radości, zabawy i spotkań z przyjaciółmi, podczas których nie może zabraknąć wspaniałego jedzenia. Wypróbuj przepis na... |
| |
|
|
Pstrąg faszerowany W krajach śródziemnomorskich ryby są jednym z podstawowych składników nie tylko dań obiadowych, ale także lekkich kolacji i smacznych przekąsek. |
| |
|
|
| | Rozgrzewający krem pomidorowy Coraz chłodniejsze jesienne popołudnia skłaniają do rozgrzewania się za pomocą ciepłych, aromatycznych potraw. Najskuteczniej pomogą w tym gęste zupy – kremy. |
| |
|
|
Sposób na niejadka Przekonanie dzieci do jedzenia często nie jest łatwym zadaniem. A namówić je do spożycia choćby kilku łyżek np. zdrowej zupy często wprost graniczy z cudem. |
| |
|
|
Świderki z tuńczykiem Przedstawiamy przepis na oryginalne, włoskie danie - Świderki z tuńczykiem Rio Mare, pomidorami, serem mozzarella i bazylią. |
| |
|
|