| 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	 | 
	
	  
	 | 
	
	
	
	Kulinaria 
		Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna. 
	 | 
 
 
		
  
	
	
	
	
	
 	
 	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Karnawałowe menu
 W Nowym Roku wszyscy życzymy sobie szczęścia i licznych powodów do radości. Kalendarz wychodzi naprzeciw naszym oczekiwaniom, zaraz na początku roku....
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Karnawałowe menu – porady kucharza
 Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy, poleca szybkie przekąski z kurczaka, które idealnie sprawdzą się na karnawałowym przyjęciu.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Sylwestrowe przepisy
 Tej nocy wszystko musi być perfekcyjne – strój, makijaż, muzyka, ale także menu. Dlatego jeśli przygotowujemy domowe przyjęcie, powinniśmy już wcześniej zaplanować, co podamy gościom w sylwestrową noc.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Kawa w eleganckiej puszce
 Na sklepowych półkach pojawiła się kawa mielona MK Cafe Premium 500g w wyjątkowej odsłonie w postaci eleganckiej puszki.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Pstrąg faszerowany
 W krajach śródziemnomorskich ryby są jednym z podstawowych składników nie tylko dań obiadowych, ale także lekkich kolacji i smacznych przekąsek.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Mintaj w sosie
 Filet di Gusto z sosem koperkowym od FRoSTY to dwa delikatne, filety z mintaja w aromatycznym sosie ze świeżo zamrożonego i posiekanego koperku z dodatkiem masła.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
  
	
	
	
	
	
	
	
	
 |