|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Karnawałowe menu
W Nowym Roku wszyscy życzymy sobie szczęścia i licznych powodów do radości. Kalendarz wychodzi naprzeciw naszym oczekiwaniom, zaraz na początku roku....
| | |
|
|
|
Karnawałowe menu – porady kucharza
Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy, poleca szybkie przekąski z kurczaka, które idealnie sprawdzą się na karnawałowym przyjęciu.
| | |
|
|
|
Sylwestrowe przepisy
Tej nocy wszystko musi być perfekcyjne – strój, makijaż, muzyka, ale także menu. Dlatego jeśli przygotowujemy domowe przyjęcie, powinniśmy już wcześniej zaplanować, co podamy gościom w sylwestrową noc.
| | |
|
|
|
Kawa w eleganckiej puszce
Na sklepowych półkach pojawiła się kawa mielona MK Cafe Premium 500g w wyjątkowej odsłonie w postaci eleganckiej puszki.
| | |
|
|
|
Pstrąg faszerowany
W krajach śródziemnomorskich ryby są jednym z podstawowych składników nie tylko dań obiadowych, ale także lekkich kolacji i smacznych przekąsek.
| | |
|
|
|
Mintaj w sosie
Filet di Gusto z sosem koperkowym od FRoSTY to dwa delikatne, filety z mintaja w aromatycznym sosie ze świeżo zamrożonego i posiekanego koperku z dodatkiem masła.
| | |
|
|
|