|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Pestki z dyni
„Zasługują na osobny rozdział z racji na swoje szerokie zastosowanie. Są bogate w cenne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminę E oraz składniki mineralne takie jak cynk, żelazo, potas”
| | |
|
|
|
Mięsa duszone - poradnik szefa kuchni
Czy zastanawiasz się czasem, jaką metodę przyrządzania dań lubisz najbardziej? Badania przeprowadzone na zlecenie marki Knorr mówią, że Polacy uwielbiają dania duszone - przyrządzają ich aż 370 mln rocznie1.
| | |
|
|
|
Ryż Jaśminowy
Ryż Jaśminowy – śnieżnobiały, aromatyczny, o lekko orzechowym smaku. To idealny dodatek do dań kuchni azjatyckiej oraz aromatyczny, nadający wykwintności składnik sałatek i tradycyjnych deserów.
| | |
|
|
|
Strasznie smaczna mieszanka od Maoam!
Dynie, nietoperze, pająki i czarownice - zbliżające się Halloween to wspaniała okazja do zabawy w prawdziwie mrocznym stylu. Zwyczaj, który dziś swoją największą popularność odnotowuje w...
| | |
|
|
|