|

|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|

Przekąski idealne na domowe party
Któż z nas nie zastanawiał się jakie potrawy będą odpowiednie na imprezę? Przekąski na domowe party muszą być smaczne i oczarować naszych gości, a jednocześnie...
| | |
|
|
|

Gulasz z dziczyzny pod ciastem francuskim
Trudno jest przejść obojętnie obok kolorowego, jesiennego bazarku. Brązowe kapelusze grzybów i ogromne dynie kuszą nas i sprawiają, że zaczynamy zastanawiać się nad ugotowaniem pysznej zupy.
| | |
|
|
|

Jesienne potrawy w kuchni Grzegorza Łapanowskiego
Trudno jest przejść obojętnie obok kolorowego, jesiennego bazarku. Brązowe kapelusze grzybów i ogromne dynie kuszą nas i sprawiają, że zaczynamy zastanawiać się nad ugotowaniem pysznej zupy. Ambasador marek Kikkoman i TABASCO® wie jakie połączenia smakowe będą prawdziwą rozkoszą dla naszego podniebienia i wprawią nas w dobry nastrój w jesienne dni.
| | |
|
|
|

Lekko słodki smak
Przyrządzając zupy kremy, możemy wykorzystywać wiele składników, eksperymentując ze smakiem potrawy. Możemy zupę przyrządzić na słodko albo też z nutą ostrej papryki.
| | |
|
|
|

Zupa krem - praktyczne porady
Najciekawsze jest to, że zupa krem nie potrzebuje wielkich nakładów pracy. Wręcz przeciwnie - jest bardzo prosta w przygotowaniu. Oto kilka praktycznych porad od szefa kuchni Knorr, Piotra Murawskiego:
| | |
|
|
|

Zupa krem - na chłody i mrozy
Zupy gotujemy od wieków, bo już w prastarych czasach ludzie poszukiwali smacznych i wygodnych sposobów na zjedzenie warzyw i wykorzystanie kości zwierzęcych.
| | |
|
|
|

Ocet balsamiczny z Modeny
Mariaż najwyższej jakości i prawdziwie włoskiego, mocnego charakteru. Najsłynniejszy z octów balsamicznych i niekwestionowany lider we Włoszech – Ocet balsamiczny z Modeny marki Ponti, pomoże...
| | |
|
|
|