|
Biszkopty z galaretką oblewane czekoladą.
Składniki: galaretka 47% (syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, koncentrat truskawkowy 3%, substancja żelująca: pektyna, przecier truskawkowy 1%, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytrynian sodu; aromat truskawkowy, poziomkowy), barwnik naturalny: koszenila, czekolada 17,5% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat: wanilia), mąka pszenna, cukier, jaja, syrop glukozowo-fruktozowy, skrobia ziemniaczana, olej rzepakowy, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu; emulgator E471, barwnik naturalny: mieszanina karotenów.
Zawiera: pszenicę, jaja, soję. W zakładzie też są używane: orzechy arachidowe i laskowe, mleko, migdały. |