|
|
|
|
|
|
popieram Cię helen _________________ Pozdrawiam Kaśka
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja jadam Florę bo bardziej mnie przekonały informacje o niej.. badania wydaja sie być bardziej wiarygodne i pełniejsze. Ale co kto woli...
|
|
|
|
|
|
|
|
ja co do tłuszczów wybrałam taką metodę.Smażę wszystko na oliwie,do pieczywa na zmianę 1 masło(witamina A)1 margaryna i tak na zmianę.Jeżeli margaryna to Flora
|
|
|
|
|
|
|
|
ostatnio jak byłam w sklepie to widziałam ta Florę i zastanawiałam sie nad kupnem, ale były jej chyba 2 rodzaje. Któraś jest lepsza?
|
|
|
|
|
|
|
|
Wypróbuj obie,ja wolę proaktive
|
|
|
|
|
|
|
|
jak nie wiesz, którą wybrać to spróbuj tą pro.active. Jest niskotłuszczowa i jest wzbogacona o naturalne sterole roślinne, a po za tym ma fajny lekko słony smak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wole masło, zarowno ze wzgledow smakowych jak i bogactwa witamin. Teraz uzywamy Kerrygold, irlandzkiego masla, polecam
|
|
|
|
|
|
|
|
ja ostatnio przekonalam sie do margaryny. w naszej diecie mamy juz i tak wystarczajaca ilosc zwierzecych nasyconych tluszczow. dlatego smaruje kanapki margaryna albo - oliwa z oliwek. grunt, zeby byly to zdrowe tluszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wole masło ze wzgledow zdrowotnych. To mniej przetworzony produkt niz margaryny i ich mieszanki. Zaleca sie je dzieciom, to chyba istotny argument.
|
|