|
|
|
|
|
|
bardzo go lubię, uważam, że to jeden z najlepszych sosów do spaghetti ale ostatnio zrobił się bardzo kwaśny, mam nadzieję, że to przejściowe... _________________ Pozdrowienia dla Misia
|
|
|
|
|
|
|
|
popieram coraz kwaśniejszy _________________ Pozdrawiam - Dalia
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja nie probowalam choc lubie takie sosy... _________________ lubię tu wracać...
|
|
|
|
|
|
|
|
ja wolę bolognese, chociaż zawsze robię bez mięsa... zwykle mieszam neapoli i bolognese, jeden kwaśny, a drugi dobrze przyprawiony-pysznie sie zgrywa _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
ja zdecydowanie neapolii, kiedys jadlam go prawie codziennie, ale nieco mi sie przejadl, no i przeszlam na sosy ze sloika, bo tak mysle ze moze to zdrowsze _________________ udany poranek z www.10am.tv
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardzo lubię sos z pudliszek z oliwkami- ze słoika
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja w sezonie robie spaghetti sama... pomidory są tanie... w sumie to mój K robi najlepsze spaghetti na świecie, więc ja kupuję składniki, robię ładne oczka, a później godzinę sprzątam kuchnię, ale warto dla tego smakołyku _________________
|
|