|
Amatorom produktów rybnych FRoSTA oferuje wyjątkowe kompozycje soczystych filetów zapieczonych w panierce w towarzystwie aromatycznych sosów: Przysmak rybny ze szpinakiem oraz Przysmak rybny z serem i ziołami. Linia Przysmaków rybnych w panierce to propozycja dla tych, którzy w kuchni cenią jakość, smak, a jednocześnie naturalność, łatwość i szybkość przygotowania posiłków.
Przysmak rybny ze szpinakiem to soczysty filet zapieczony z sosem ze świeżego szpinaku z dodatkiem sera dojrzewającego edamer i śmietany. Przysmak rybny z serem i ziołami to delikatny filet z mintaja z wyjątkowym sosem serowym na bazie sera edamskiego z dodatkiem świeżych ziół: pietruszki, koperku oraz szczypiorku. Obydwa otoczone złocistą, chrupiącą panierką.
Przygotowanie Przysmaków rybnych jest bardzo proste. Wystarczy produkt piec w rozgrzanym piekarniku przez 17 minut. Ich pieczenie nie wymaga użycia tłuszczu, dzięki czemu filety są mniej kaloryczne. Drugim, alternatywnym sposobem jest przyrządzenie przysmaków na patelni w 9 minut. Przysmaki rybne marki FRoSTA doskonale sprawdzą się jako główny składnik obiadu lub kolacji.
Przysmaki rybne, zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku FRoSTY, nie zawierają wzmacniaczy smaku, barwników, aromatów, tłuszczów utwardzonych, skrobi modyfikowanej i konserwantów.
|