Już nie! Delecta wprowadza właśnie na rynek unikalną Dużą Bezę do samodzielnego wypieku, która zawsze i każdemu się udaje.
Duża Beza Delecta to produkt kompletny, dzięki czemu wygodny i szybki w przygotowaniu. Do zawartości opakowania należy dodać jedynie zimną wodę i całość zmiksować, by otrzymać dużą porcję na dwanaście osób. Prostą instrukcję pieczenia przeczytasz na opakowaniu.
Delikatna i krucha Duża Beza znajduje wiele cukierniczych zastosowań. Jest rekomendowana do lekkich ciast z bitą śmietaną i owocami sezonowymi (truskawkami, malinami czy borówkami). Stanie się także doskonałą podstawą klasycznego Tortu Pawłowej. Dodatkowe, inspirujące przepisy producent umieścił na opakowaniu oraz na stronie www.delecta.pl.
Amatorki popołudniowego cappuccino ucieszy możliwość wykonania z Dużej Bezy miniaturowych bezików – lekkiego dodatku w sam raz do ulubionej kawy!