|
Teraz na wielbicieli oryginalnych smaków i kremowej konsystencji lodów Häagen-Dazs czekają dwie nowe propozycje: zniewalający Crème Brûlée oraz orzeźwiające połączenie zielonej herbaty z hibiskusem.
Crème Brûlée to jeden z najsłynniejszych francuskich deserów. Swoją delikatnością i niepowtarzalnym smakiem zachwyca zarówno wytrawnych koneserów jak i tradycyjnych wielbicieli deserów. Teraz waniliowy smak, kremowa konsystencja oraz złocisty karmel zostały zamknięte w nowym smaku lodów Häagen-Dazs Crème Brûlée. To prawdziwa uczta dla zmysłów i przyjemność dla podniebienia.
Green Tea and Hibiscus, to delikatny smak zielonej herbaty w połączeniu z egzotycznym hibiskusem – nazywanym również chińską różą. Ta letnia propozycja Häagen-Dazs z pewnością przypadnie do gustu wielbicielom oryginalnych i wyrafinowanych smaków. Häagen-Dazs Green Tea and Hibiscus łączy w sobie łagodny smak zielonej herbaty przełamany orzeźwiającym hibiskusem. To powiew egzotyki i zdecydowanie smak tego lata!
Nowe warianty lodów Häagen-Dazs to limitowana seria, która dostępna będzie wyłącznie latem. Ich doskonałym smakiem będzie się można cieszyć zarówno w wersji „solo”, jak i w formie wyrafinowanego deseru firmowego lub indywidualnych kompozycji tworzonych zgodnie z życzeniem klientów.
Lody Häagen-Dazs powstają wyłącznie na bazie naturalnych składników, bez użycia konserwantów czy sztucznych dodatków. Ich cechą charakterystyczną jest minimalna zawartość powietrza, dzięki czemu są wyjątkowo kremowe, a ich smak nasycony.
|