Ciemnoczerwone pomidory połączone z zielonymi pestkami dyni zanurzone w aromatycznym oleju z ziołami idealnie uzupełnią każde danie. Ta doskonała i oryginalna przekąska to przemyślany dodatek zarówno do potraw serwowanych na ciepło jak i na zimno. Olej, w którym zanurzone są pomidory wykorzystać można do sałatek lub smażenia mięsa. Produkt, który pojawi się na rynku już pod koniec lutego stanowi odpowiedź na rosnące zainteresowanie kuchnią śródziemnomorską. Konsumenci nieustannie poszukując nowych, ciekawszych smaków sięgają po produkty OLE!
Zdrowie w słoiku
Połączenie Suszonych pomidorów z pestkami dyni nie jest przypadkowe. Pestki stanowią źródło wielu witamin, które odpowiedzialne są za prawidłowe funkcjonowanie organizmu. Dodawanie do ulubionych dań Suszonych pomidorów z pestkami dyni OLE! pozwoli nie tylko na urozmaicenie smaku posiłków, ale poprawi także nasze samopoczucie, dostarczy cennych witamin, pomoże zachować zdrowie i dobrą kondycję organizmu.
Pomysłowe rozwiązanie
Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! to ekskluzywny przysmak w przystępnej cenie, który umożliwia spróbowanie kuchni świata, we własnym domu. Szerokie zastosowanie tego produktu, a także ciekawa kolorystyka i smak dodadzą każdej potrawie elegancji i wyjątkowości.
Pomidorowe tagliatelle z pestkami dyni
Na oliwie podsmaż czosnek, a następnie dodaj Suszone pomidory z pestkami dyni w oleju z ziołami OLE! i chwilę smaż. Dodaj makaron, posiekaną bazylię i wszystko wymieszaj. Na koniec dopraw do smaku solą i pieprzem. Po wyłożeniu na talerz posyp płatkami parmezanu. Smacznego!