Barszcz czerwony ekspresowy Aromatyczny, idealnie doprawiony, intensywnie czerwony – po prostu pyszny! Taki jest nowy ulepszony Barszcz czerwony Ekspresowy od Knorr! |
| |
|
|
Jak przygotować smaczne warzywa? (str: 2) Poradnik szefa kuchni Knorr, Piotra Murawskiego, oraz Iwonny Niegowskiej, specjalisty żywienia marki Knorr |
| |
|
|
Jesień w kolorze dyni O potrawach z dyni opowiada szef kuchni Knorr. Czas na specjalnych gości – do kuchni zapraszamy dyniową rodzinę. W kolejce już ustawiają się dynie wszelkich gatunków, ale też patisony, kabaczki, cukinie, ogórki. |
| |
|
|
Sosy do warzyw na ciepło Twoje warzywa są nie w sosie? Nadaj im smak! Sięgnij po nowe Sosy do warzyw na ciepło Knorr: serowo-kremowy do brokułów i kalafiora, czosnkowo-serowy do szpinaku, ziołowo-maślany do mieszanki warzyw oraz tradycyjny do marchewki z groszkiem. |
| |
|
|
Szybko, prosto, orientalnie! Pachnący ziołami kurczak, gęsty sos sojowy, złocista mieszanka curry, aromatyczny sos słodko-kwaśny – to musi być kuchnia Dalekiego Wschodu! |
| |
|
|
Zupa z kukurydzy z czosnkiem Zupa z kukurydzy z czosnkiem - poleca szef kuchni Knorr |
| |
|
|
Kukurydza jest smaczna Już najwyższy czas! Czas na kukurydzę! Słodkie, jędrne, soczyste ziarna! Jak je wykorzystać? Najsmaczniejsze przepisy proponuje szef kuchni Knorr, Piotr Murawski. |
| |
|
|
Zupa brokułowa czy szparagowa? Świeże warzywa, chrupiące brokuły i soczyste szparagi, to znak, że lato w pełni! To czas, by spróbować Gorących Kubków Knorr w nowych letnich smakach. |
| |
|
|
Zupa z cukinii Zupa z cukinii poleca Knorr |
| |
|
|
Tarta z cukinią i serem cheddar Tarta z ciasta filo z cukinią i serem cheddar poleca Knorr |
| |
|
|