|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Ryba ze szpinakiem
FRoSTA kieruje do konsumentów limitowaną ofertę promocyjną – duet Złote paluszki rybne i Szpinak siekany.
| | |
|
|
|
Kurczak na słodko
Konrad Birek, kulinarny ambasador marki Zagrodowy, proponuje przepis na kurczaka z gruszką i bakaliami oraz radzi, jak przygotować owocowe sosy i chutney’e do mięs.
| | |
|
|
|
Kurczak po indonezyjsku
FRoSTA oferuje konsumentom dania wprost z Indonezji. Bami Goreng i Nasi Goreng to propozycja dla wymagających konsumentów, którzy cenią międzynarodową kuchnię, smak, jakość, naturalność i szybkość przygotowywania posiłków.
| | |
|
|
|
Co z robić z bobu?
Zielone strąki bobu pojawiające się na straganach to znak, że po pierwsze – już lato, a po drugie – czas wprowadzić te pyszne ziarna do naszego menu!
| | |
|
|
|
Kuchenny niezbędnik każdej mamy
Przygotowywanie posiłków dla dzieci to nie lada wyzwanie dla każdego rodzica. Potrawy muszą być nie tylko smaczne, ale także interesujące wizualnie, aby przypadły do gustu naszym pociechom.
| | |
|
|
|
Energetyczna przekąska
Dwa tygodnie ostrej diety, codzienna porcja ćwiczeń na siłowni, żadnych słodyczy ani tłustych potraw...było już tak blisko... i co?
| | |
|
|
|
Makaron idealnie ugotowany
Czy przykrywać gotujący się makaron? Jak dużo wody używać? Te i inne wątpliwości dotyczące gotowania makaronu rozwieją porady eksperta, włoskiego szefa kuchni Knorr, Francesco de Villa!
| | |
|
|
|