|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Chrupiąca panierka
FRoSTA wychodzi naprzeciw oczekiwaniom koneserów smaku kurczaka. Marka wprowadziła do oferty Stripsy – soczyste, pikantne, otoczone chrupiącą panierką, wysokiej jakości filety z piersi kurczaka.
| | |
|
|
|
Jak uzupełnić żelazo na wiosnę?
Szpinak stanowi bogactwo żelaza, witamin oraz soli mineralnych. Uprawiany specjalnie dla FRoSTY, zamrożony tuż po zebraniu, zachowuje wartości odżywcze i pozwala cieszyć się doskonałym smakiem.
| | |
|
|
|
Cukinia i brokuły z dodatkiem bazylii
FRoSTA Warzywa na patelnię toskańskie to unikalna mieszanka soczystej cukinii, brokułów, marchewki, pomidorów koktajlowych, cebuli i marchewki żółtej, z dodatkiem lekkiego sosu na bazie oliwy extra virgin oraz bazylii.
| | |
|
|
|
Fasola i papryka w kuchni
Kuchnia meksykańska to różnorodność smaków i barw. Jej podstawą są warzywa (wiele różnych gatunków fasoli i papryk), mięsa, pikantne sosy oraz wyraziste przyprawy.
| | |
|
|
|
Lody - smak lata
Przyjemność, która trwa cały rok? Unilever, producent lodów Algida, wraz z nadchodzącym sezonem proponuje szeroką gamę nowości.
| | |
|
|
|
Suszone owoce czy słodycze?
Świeże, mrożone lub suszone – owoce w każdej postaci stanowią źródło cennych składników odżywczych. Z punktu widzenia kulinarnych możliwości, prym wiodą jednak owoce suszone.
| | |
|
|
|
Sałatka na wiosnę
Świetna sałatka na Święta i jako wiosenna przekąska - poleca szef kuchni Knorr!
| | |
|
|
|