| 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	 | 
	
	  
	 | 
	
	
	
	Kulinaria 
		Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna. 
	 | 
 
 
		
  
	
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Proste lody na upały!
 Na rynku mamy obecnie olbrzymi wybór lodów i lodowych deserów. Nic jednak nie zastąpi nam tych domowych, własnoręcznie przyrządzonych.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
 	
 	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Obiad w 5 minut
 Aromatyczna Kasza Kuskus marki Halina to błyskawiczny i sycący posiłek dla miłośników urozmaiconego menu. Produkowana ze szlachetnych ziaren twardej pszenicy durum gwarantuje wyborny smak.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Truskawkowe inspiracje na lato
 Najlepsze polskie! Właśnie przyszła na nie pora! Truskawki – słodkie, pachnące, prawdziwe zwiastuny lata. Czas wybrać się po wypełnioną po brzegi łubiankę i przygotować pyszne danie.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Majonez w kuchniach świata
 Francuzi smarują nim bagietki, Włosi zdobią przystawki. W Kornwalii spożywa się z nim egzotyczne kanapki, w Niderlandach popularne matiasy, a w Belgii frytki.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Herbaty na zimno
 Owocowy Ogród to pyszne owocowo-ziołowe herbatki od marki IRVING. Linię tworzą cztery oryginalne kompozycje...
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Kulinarne wojaże
 Zbliżający się wielkimi krokami sezon urlopowy to czas poświęcony nie tylko wypoczynkowi, ale również poznawaniu nowych smaków i regionalnych, ciekawych potraw.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Jak dobierać wino do sera?
 Wykwintny ser i dobre wino to idealna para, której nie powinno zabraknąć na żadnym eleganckim przyjęciu. Łączenie trunków z różnymi gatunkami sera nie należy jednak do prostych zadań.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
  
	
	
	
	
	
	
	
	
 |