|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Proste lody na upały!
Na rynku mamy obecnie olbrzymi wybór lodów i lodowych deserów. Nic jednak nie zastąpi nam tych domowych, własnoręcznie przyrządzonych.
| | |
|
|
|
Obiad w 5 minut
Aromatyczna Kasza Kuskus marki Halina to błyskawiczny i sycący posiłek dla miłośników urozmaiconego menu. Produkowana ze szlachetnych ziaren twardej pszenicy durum gwarantuje wyborny smak.
| | |
|
|
|
Truskawkowe inspiracje na lato
Najlepsze polskie! Właśnie przyszła na nie pora! Truskawki – słodkie, pachnące, prawdziwe zwiastuny lata. Czas wybrać się po wypełnioną po brzegi łubiankę i przygotować pyszne danie.
| | |
|
|
|
Majonez w kuchniach świata
Francuzi smarują nim bagietki, Włosi zdobią przystawki. W Kornwalii spożywa się z nim egzotyczne kanapki, w Niderlandach popularne matiasy, a w Belgii frytki.
| | |
|
|
|
Herbaty na zimno
Owocowy Ogród to pyszne owocowo-ziołowe herbatki od marki IRVING. Linię tworzą cztery oryginalne kompozycje...
| | |
|
|
|
Kulinarne wojaże
Zbliżający się wielkimi krokami sezon urlopowy to czas poświęcony nie tylko wypoczynkowi, ale również poznawaniu nowych smaków i regionalnych, ciekawych potraw.
| | |
|
|
|
Jak dobierać wino do sera?
Wykwintny ser i dobre wino to idealna para, której nie powinno zabraknąć na żadnym eleganckim przyjęciu. Łączenie trunków z różnymi gatunkami sera nie należy jednak do prostych zadań.
| | |
|
|
|