|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Codzienna porcja energii
Płatki Owsiane Błyskawiczne marki Halina to odżywczy i sycący element codziennego jadłospisu. Produkowane z najwyższej jakości owsa, idealnie sprawdzają się jako składnik lekkiego śniadania.
| | |
|
|
|
Różne rodzaje kasz
Chcesz mieć piękną cerę, lśniące włosy i zdrowe paznokcie? Nic prostszego! Wystarczy abyś wprowadziła do swej diety kaszę. Jest ona nie tylko zdrowa, ale również niezwykle smaczna i co ważne – łatwa w przygotowaniu
| | |
|
|
|
Kwaśny smak jest w modzie!
Na sklepowych półkach pojawiły się kwaśne żelki JOJO iLike Sour – nowość od Nestlé! Pyszne, kolorowe i mega kwaśne żelki to hit sezonu, więc każda dziewczyna, śledząca najnowsze trendy, musi mieć je w swojej torebce!
| | |
|
|
|
Kawa ze smakiem
Kawiarnie coffeeheaven i COSTA by coffeeheaven wprowadziły nowe jesienne smaki kaw: Caramel Nut Latte i Vanilla Choco Latte. Aktualna odsłona oferty dostępna jest już...
| | |
|
|
|
Kurczak z sosem czosnkowym lub z pesto
Jesienią w sklepach pojawiły się nowe propozycje od FRoSTY. Nowości to odpowiedź firmy na oczekiwania konsumentów, którzy chętnie sięgają po tę kategorię, poszukując produktów bez dodatków.
| | |
|
|
|
Ryż Biały Długoziarnisty
Ryż Biały Długoziarnisty marki Halina to klasyczna odmiana ryżu białego o niezwykle łagodnym aromacie. Dzięki swojemu neutralnemu smakowi, stanowi wyśmienite uzupełnienie wielu, zarówno tradycyjnych, jak i wyrafinowanych, potraw.
| | |
|
|
|
Sosy do warzyw na ciepło
Twoje warzywa są nie w sosie? Nadaj im smak! Sięgnij po nowe Sosy do warzyw na ciepło Knorr: serowo-kremowy do brokułów i kalafiora, czosnkowo-serowy do szpinaku, ziołowo-maślany do mieszanki warzyw oraz tradycyjny do marchewki z groszkiem.
| | |
|
|
|
Sałatka z grillowanych warzyw i grzybów
Sałatka z grillowanych warzyw i grzybów - przepis poleca Grzegorz Łapanowski ambasador produktów Premium – japońskich sosów Kikkoman oraz kultowego sosu TABASCO®.
| | |
|
|
|