|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Moda na naturalne
Moda na wszystko, co naturalne święci ostatnio triumfy. Tendencja ta panuje ostatnio we wszystkich niemalże dziedzinach życia, nie wyłączając gastronomii.
| | |
|
|
|
Suszone pomidory z ziołami (str: 2)
Jesienne i nadchodzące zimowe wieczory mogą być gorące, zmysłowe i niezapomniane, gdy do lampki czerwonego wina podamy prawdziwy kulinarny afrodyzjak – Suszone pomidory w oleju z ziołami Ole!.
| | |
|
|
|
Przygotowanie ryby
Z czym kojarzy się nam najczęściej przygotowywanie świeżych ryb przed ich przyrządzaniem? Z przykrym zapachem, którego trudno się pozbyć zarówno ze stołu, jak i desek do krojenia?
| | |
|
|
|
Kompot z suszu (str: 2)
Wigilia i święta Bożego Narodzenia dla wielu osób mają niepowtarzalny smak i aromat suszonych owoców. Kompot z suszu to tradycyjny polski przysmak, bez którego nie może obejść się wigilijna kolacja.
| | |
|
|
|
Słodki likier
Palona kawa i grzeszne toffi to nowe smaki w ofercie likierów Canariâ toruńskiej firmy Vinpol. Nowe smaki likierów kremowych to subtelne trunki, które...
| | |
|
|
|
Rozgrzewający rosół
Pamiętasz czasy, gdy wakacje spędzałeś w domu rodzinnym dziadków? Przywołaj wspomnienie swojej babci, która w niedzielne poranki siadała przed domem i...
| | |
|
|
|
Sałatka babci
Smak których potraw pozostaje w naszej pamięci na zawsze? Oczywiście tych z czasów dzieciństwa.
| | |
|
|
|
Ogórki konserwowe
Idealne do sałatek i surówek, pyszne niczym z babcinej spiżarni ogórki konserwowe to kolejna nowość marki Świdnicki, która już pojawiła się na sklepowych półkach.
| | |
|
|
|
Świąteczne przepisy kulinarne (str: 2)
Podsmażane pierogi z kapustą i grzybami, krokiety nadziewane pieczarkami podawane w towarzystwie wigilijnego barszczu…
| | |
|
|
|