|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Jajka faszerowane sosem tatarskim
Absolutna nowość na rynku polskim - pokrojone w drobną kosteczkę pieczarki, ogórek, cebula oraz kapary jako baza do szybkiego przygotowania sosu tatarskiego z kaparami.
| | |
|
|
|
Sałatka chińska
Sałatka chińska z krojonymi szparagami. Szparagi znakomicie smakują w połączeniu z szynką, grzybami, ciastem francuskim. Elegancki dodatek do sałatek, mięs, ryb.
| | |
|
|
|
Lasagne - pyszna i prosta
Czosnek chilli w oleju Ole! charakteryzuje się pikantnym smakiem z dodatkiem chilli. Olej można użyć do sałatki lub smażenia mięsa.
| | |
|
|
|
Sok z Jabłek i Malin (str: 2)
Co roku z niecierpliwością wyglądamy wiosny, nie mogąc się po długiej zimie doczekać słońca, ciepła, świeżych warzyw i owoców.
| | |
|
|
|
Francuskie miody
Południowy region Francji, Prowansja, jest doskonale znany wszystkim miłośnikom pięknych krajobrazów i wykwintnej kuchni.
| | |
|
|
|
Sałatka meksykańska
Zaproś przyjaciół i zabawcie się we wspólne gotowanie w gorących rytmach południa razem z sałatką meksykańską Poltino.
| | |
|
|
|
Dobra zupa
Odrobina kulinarnej inwencji i użycie mrożonek marki Felco to recepta na pyszne pierwsze danie, czyli zdrowy, szybki w przygotowaniu i odświętny obiad na co dzień i specjalne okazje.
| | |
|
|
|
Perliczka Wielkopolska
Perliczka Wielkopolska, nowość firmy Drop S.A., to doskonałe rozwiązanie dla wszystkich tych, którzy zechcą posmakować niezwykłego smaku dziczyzny, a nieosiągalne dla nich są drogie bażanty czy kuropatwy.
| | |
|
|
|