|
Skład: makaron 70%:mąka z pszenicy durum, jajka 20% (14% całości); Nadzienie 30%: bułka tarta (mąka z pszenicy miękkiej, woda, naturalne drożdże), ser z mleka krowiego ricotta ( serwatka krowiego mleka, śmietana, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)rehydrowane borowiki 6,8% (2,04% całości)(Boletus Luteus e Boletus Edulis), sól, rehydrowane pieczarki 3,6% (1,08% całości) (Agaricus bisporus), pieczarki 3,6% (1,08% całości) Agaricus bisporus), serwatka mleka krowiego, olej palmowy, borowiki 2,7% (0,81%), białe wino, włókno roślinne (inulina), ekstrat drożdżowy, cukier, cebula, ser Grana Padano (mleko krowie, sól, podpuszczka, lizozym E 1105), olej słonecznikowy, pietruszka, aromaty, czosnek suszony, przypawy, skrobia ziemniaczana, maltodekstryna ziemniaczana, suszone warzywa (cebula,marchew, seler, pietruszka)mąka ryżowa, naturalny ekstrat grzybowy borowików |