|
|
Wykwintne Złote Krewetki w chrupkim, delikatnym panierze
Składniki: Krewetki 50 % (krewetki, woda, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy) , mąka pszenna, woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, grysik pszenny, mąka kukurydziana, sól, oleje roślinne (rzepakowy, palmowy, słonecznikowy), białko mleka, białko jaj w proszku, dekstroza (zawiera gluten), jaja w proszku, przyprawy, substancje spulchniające (E450, E500). |
|
Złote krewetki Frosta
wartość energetyczna: 144 kcal (603 kJ*) / 100 g
nazwa | wart | / 100 g |
Białko |
9,20 |
g |
Węglowodany |
21,30 |
g |
Tłuszcze |
16,00 |
g |
*jako przelicznik przyjęto: 1 kcal = 4.1868 kJ
|
producent / dystrybutor:
Frosta Sp. z o.o.
|
|
|
|
|
|
przejdź do tematu Złote krewetki Frosta aby komentować produkt bezpośrednio na forum. | produkt ma 22 komentarzy - ostatnie to:
Dalia napisała: (w dniu: 03-10-2007 13:59)
najlepiej kupić gotowe Frosty, wrzucasz na olej i po chwili gotowe tylko nie bierz Tygrysich, bo one są duże i mają oczy Dalia napisała: (w dniu: 03-10-2007 14:08)
po lewej stronie są duże krewetki i tych bym nie tknęła, bo maja oczka i wąsy a po prawej koktajlowe i w panierce
nawet nie bardzo wiem jak jeść te duże Monika 316 napisała: (w dniu: 03-10-2007 14:11)
Och te po lewej są wstrętne... fuj litości jak to można zjeść!!! już wolę popatrzeć na te po prawej są trochę bardziej apetyczne jak chipsy... KaskaZG napisała: (w dniu: 03-10-2007 16:44)
Dziewczyny te duze i te male sa naprawde pyszne. Pierwszy raz jadlam te duze w Niemczech w salonie mebli. Byly naprawde dobre. Wygladaja troche nie ciekawie ale dobrze przyzadzone smakuja super. Tutaj kupuje te male koktajlowe i tez smakuja. Polecam Wam goraco, sprobujcie i same ocencie. Pozdro ktotam napisała: (w dniu: 03-10-2007 16:46)
musze przyznac, ze kiedys sprobowalam te mini, mini krewetki podsmazane w buleczce, tzn. kazda sztuka jesy obtoczona osobno. do tego pikatny sos pomidorowy i nawet nawet. jesli moge radzic, to im wieksze tym bardziej gumowe, trzeb umiec zrobic te duze zeby byly dobre.
o, a te z oczkami i wasami sa po prostu nie obrane, wiec jest troche zachodu, ale moge powiedziec jak sie obiera, jesli beda zainteresowani tematem
zaloguj się aby napisać własny komentarz
|
|