|
Składniki: 67% mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, fermentowana mąka pszenna, cukier, sól, emulgator mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, skrobia pszenna, substancja spulchniająca - wodorowęglan sodu, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, stabilizator: guma ksantanowa, środek do przetwarzania mąki - L-cysteina |
|
Tortilla pszenna wraps Pano
wartość energetyczna: 298 kcal (1248 kJ*) / 100 g
nazwa | wart | / 100 g |
Białko |
8,10 |
g |
Węglowodany w tym: |
55,00 |
g |
Cukry | 6,60 | g |
Tłuszcze w tym: |
4,40 |
g |
Nasycone kwasy tłuszczowe | 1,00 | g |
Błonnik |
3,00 |
g |
Inne w tym: |
|
|
Sól | 1,10 | g |
*jako przelicznik przyjęto: 1 kcal = 4.1868 kJ
|
producent / dystrybutor:
Biedronka
|
|
|
|
|