|
Sos sojowy to jeden z niezastąpionych składników w kuchni orientalnej. Stanowi podstawowy składnik większości potraw, dlatego nie powinno go zabraknąć także w Państwa kuchni.
Już teraz dostępny również w wersji z obniżoną zawartością soli!
Składniki: woda, nasiona soi (15%), sól (10%), ocet ryżowy (woda, ryż), mąka pszenna, cukier, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Alergeny: soja, gluten. |
|
Sos sojowy o obniżonej zawartości soli Tao Tao
wartość energetyczna: 26 kcal (109 kJ*) / 100 g
nazwa | wart | / 100 g |
Białko |
1,90 |
g |
Węglowodany w tym: |
4,20 |
g |
Cukry | 2,40 | g |
Tłuszcze |
0,10 |
g |
Inne w tym: |
|
|
Sól | 9,00 | g |
*jako przelicznik przyjęto: 1 kcal = 4.1868 kJ
|
producent / dystrybutor:
Tan-Viet International Ltd. Sp. z o.o.
|
|
|
|
|