|
|
|
|
|
|
jak nie skażona mąka, to oszukane masło, a później człowiek się dziwi, że krem do ciasta się psuje
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________
edytowany: 1 raz | przez ania_411 | w dniu: 04-02-2007 9:06
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie martw się z powodu kremu Następnym razem nie dasz się oszukać. Ech to masło niedobre, już wiem czemu wolę margarynę
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja wole maslo, ale kupuje tylko produkty sprawdzone i uznane w Polsce i na swiecie. Ostatni nabytek to maslo Kerrygold, bardzo naturalne a smak...pycha
|
|
|
|
|
|
|
|
właśnie słyszałam o tym masełku Kerrygold, ktoś jeszcze próbował?
|
|
|
|
|
|
|
|
A jaka jest cena tego masełka Kerrygold? bo chyba do zwykłych nie należy, bo to chyba masło irlandzkie ... Grałam dzisiaj w jakimś konkursie związanym z tym masłem ... _________________
"Szczęście nie zawsze ma uśmiech na twarzy.Szczęście to także łzy,to głos,który chce się słyszeć chociaż na moment. Nieważne, czy to szczęście trwa godzinę, minutę czy moment. Najważniejsze,że potrafię nadać mu imię.......Twoje imię."
|
|
|
|
|
|
|
|
no wlasnie. ja ostatnio szukalam na polkach czegos nowego fajnego do smarowania - z polskich zwyklych masel calkiem trudno znalezc takie 82% procentowe
a oszukanczego to nie chce
dlatego u nas coraz czesciej na stole margaryna i trzeba przyznac, ze te wysokogatunkowe rodzaje to zupelnie nie to samo, co kiedys.
|
|
|
|
|
|
|
|
CattiBrie ono nie jest takie drogie wcale mimo, że irlandzkie, polskie masła są niejednokrotnie droższe, a mają mniej procent niż 82, lub nie widać w nich tego. U mnie w sklepie 5,45, ale to mały osiedlowy sklepik, więc pewnie drożej niż w innych.
|
|
|
|
|
|
|
|
m in dlatego wole margaryne. od pewnego czasu calkowicie zrezygnowalam z masla i przerzucilam sie na margaryne flore, tyle ze na niej nie pieke. a z maslem jak z maslem, nigdy do konca sie nie wie co czlowiek kupuje:( _________________ kto pyta, wielbladzi;)
|
|
|
|
|
|
|
|
Dla mnie margaryna kompletnie nie ma smaku, a masło trzeba umieć kupić i nie dać sie nabrać, po prostu trzeba czytać to co jest napisane na opakowaniu i tyle, ja mam sprawdzonego kerrygolda i jest bardzo dobry do wszystkiego i do pieczenia i do smarowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
_________________ pozdrawiam cieplutko
|
|