|
|
|
|
|
|
Masmixem Śródziemnomorskim lub Osełkiem
aaa zapomniałam dodać, że czasem oliwą z oliwek _________________ "W życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym." Oscar Wilde
edytowany: 1 raz | przez Margaretka | w dniu: 28-12-2007 16:33
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja smaruje margaryna - zdrowiej i szybciej!
|
|
|
|
|
|
|
|
ja smaruje osełkiem, dla mnie smaczniejsze niż masło, a patent na to żeby nie było twarde - proste, zawsze kawałek odkrajam i wkładam do maselniczki którą zostawiam na blacie, a resztę chowam do lodówki i tym sposobem, zawsze świeże i miękkie _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
o, o , - oliwa z oliwek do pieczywa z opiekacza!
|
|
|
|
|
|
|
|
ja smaruje maslem. uwielbiam jego smak. nie ma nic lepszego niz swieza buleczka z samym maslem grubo posmarowanym... mmm... i w nosie mam to co jest zdrowsze choć wydaje mi się że jednak maslo
|
|
|
|
|
|
|
|
Oliwą z oliwek smak oryginalny i zdro szalenie:)
|
|
|
|
|
|
|
|
Najczęściej margaryną,ale czasem masełkiem-jest pyszne do bułeczki z rana
|
|
|
|
|
|
|
|
tylko maselkiem,,,,,margaryny nam nie podchodza,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka ja czasem smaruję Delmą ale bułeczki szczególnie mi smakują z masłem poprostu bardziej mi smakuje choć masło jak się wyciągnie z lodówki to jest twarde jak kamień dlatego jak się w tygodniu spieszę do pracy to wyciągam margarynkę pozdrawiam pa
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja najczesciej smaruje margaryna z dodatkiem masla. Samo maslo mi nie podchodzi.
|
|