|
Fabacum Vitana zneutralizuje skrobię i dzięki temu skrobiowe kalorie będą niegroźne dla naszej sylwetki. Nareszcie wiosna w pełni, robi się co raz cieplej i cieplej a to sprawia, że nasze spódniczki, spodnie i rękawy stają się coraz krótsze eksponując przez to coraz więcej ciała. Warto więc zadbać o wiosenna sylwetkę i zrzucić parę zbędnych kilogramów. Czy wiesz, że jedna kromka zwykłego chleba to 102 kalorie, kolba kukurydzy to 220 kalorii a 100 g makaronu lub ryżu to aż 360 kalorii? No właśnie, zanim zaczniesz liczyć kalorie i ograniczysz jedzenie wszystkich najpyszniejszych, ale niestety surowo zakazanych podczas diety produktów i potraw takich jak pyszne wiosenne kanapeczki na świeżym chlebku, spaghetti lub ryż albo ziemniaczki wiedz, że jest sposób na obejście surowych zasad diety.
Otóż w prosty sposób można zneutralizować kalorie pochodzące ze skrobi, którą zjadamy głównie w ziemniakach i produktach zbożowych takich jak pieczywo, makarony i ryż. To właśnie skrobia jest głównym dostarczycielem energii dla większości z nas i to ona sprawia, że zawierające ją produkty są tuczące. Neutralizując kalorie pochodzące ze skrobi możemy bezkarnie spożywać wszystkie zakazane podczas diety skrobiowe produkty. Preparat Fabacum to neutralizator skrobi. 2 tabletki preparatu neutralizują 2250 kcal skrobiowych pochodzących z pokarmów takich jak: makaron, ziemniaki, chleb, ryż, kukurydza. Lek zawiera Fasolaminę 2250, w pełni naturalny ekstrakt z białej fasoli neutralizujący skrobię. 1 g ekstraktu czyli 2 tabletki neutralizują równowartość 450 g spaghetti. Fasolomina neutralizując skrobię sprawia, że prawie nie ulega ona trawieniu w przewodzie pokarmowym a kalorie z niej pochodzące nie są wchłaniane.
Dzięki temu bez żadnych obaw można jeść wysokoskrobiowe produkty nie martwiąc się o kalorie z nich pochodzące. Jeżeli nie możesz żyć bez chleba lub ziemniaczków i z tego powodu trudno jest Ci przetrwać dietę sięgnij po Fabacum a nie będzie potrzeby rozstawać się z ukochanymi kanapeczkami lub makaronem.
|