|
Pierogi ze świeżymi truskawkami kojarzą nam się z zapachem lata, świeżo skoszonej trawy, wakacjami spędzanymi u dziadków na wsi, z niczym niezmąconą radością i swobodą. Pierogi z truskawkami Kulinarni to danie lekkie, słodkie i pyszne, które doskonale sprawdzi się i jako danie główne i jako przekąska. Będzie mile widzianym posiłkiem wszędzie tam gdzie do stołu zasiadają nie tylko łasuchy, ale także niejaki. Dzięki pierogom z truskawkami, podanym ze śmietaną czy jogurtem naturalnym i odrobiną cukru, cynamonu lub bitej śmietany, cały rok można cieszyć się smakiem lata i radością domowników. Nawet tych najbardziej wybrednych.
Pierogi z truskawkami to delikatne, tradycyjne ciasto wypełnione pysznymi, starannie wyselekcjonowanymi i dorodnymi truskawkami najwyższej jakości. Dzięki procesowi głębokiego mrożenia zachowują one wszystkie walory odżywcze, naturalną słodycz, soczystość, jędrność i smak. Stanowią wartościowy posiłek, którym warto zastąpić tłuste, ciężkie dania, zwłaszcza mięsne, które Polacy wciąż jadają najchętniej i najczęściej. Niewątpliwą zaletą pierogów z truskawkami jest łatwość i szybkość ich przygotowania. Wystarczy wrzucić je do wrzącej wody i po wypłynięciu gotować 7-8 min.
Cena: 3,99 zł
|