Wysoką jakość oraz szlachetny smak zawdzięczają one ulepszonej recepturze mlecznej czekolady oraz wykwintnym dodatkom. Tradycyjna, prawie 100-letnia metoda produkcji mlecznej masy czekoladowej została teraz udoskonalona oraz wzbogacona o nowe składniki. Dzięki temu uzyskała ona wyjątkową, jedwabistą konsystencję oraz oryginalne walory smakowe. Wśród nich dominuje śmietankowa nuta uzupełniona subtelnymi akcentami kakaowymi. Nowa wersja mlecznej czekolady zachwyca smakiem, aromatem i wyglądem.
Na tym jednak nowości od Goplany się nie kończą. Wyśmienita baza czekoladowa została urozmaicona niebanalnymi dodatkami. Pierwszą wariację stanowią całe, dorodne orzechy laskowe zanurzone w kuszącej masie mlecznej.
Do drugiej z nich zostały dodane bakalie, których słodycz podkreśla smak kremowej czekolady. W ten sposób poszerzył się wachlarz produktów marki Goplana o nowe kompozycje wyprodukowane ze starannie wyselekcjonowanych składników. Czekolada z całymi orzechami i Czekolada bakaliowa z całymi orzechami marki Goplana to wyrafinowane przysmaki, które zadowolą nawet najbardziej wymagających koneserów.