|
|
"Krakowskie Talarki" to pyszne, cienkie i wyjątkowo chrupiące krążki wypiekane w tradycyjny sposób na złocisty kolor. Ponieważ zawierają niewiele ciasta - są lekkie, delikatne i mało sycące. Starannie wyselekcjonowane, naturalne składniki oraz wieloletnie doświadczenie marki Lajkonik, dają gwarancję produktu najwyższej jakości.
Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, ekstrakt słodu, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu
Produkt może zawierać śladowe ilości mleka i soi. |
|
Krakowskie Talarki Lajkonik
wartość energetyczna: 434 kcal (1817 kJ*) / 100 g
nazwa | wart | / 100 g |
Białko |
11,00 |
g |
Węglowodany |
66,00 |
g |
Tłuszcze |
14,00 |
g |
*jako przelicznik przyjęto: 1 kcal = 4.1868 kJ
|
producent / dystrybutor:
Lajkonik Snacks GmbH Sp. k.
|
|
|
|
|
|
przejdź do tematu Krakowskie Talarki Lajkonik aby komentować produkt bezpośrednio na forum.
fintifluszka napisała: (w dniu: 25-05-2007 20:44)
Nie próbowałam, ale za paluszkami średnio przepadam-znaczy jak są to jem, ale nie kupuję ich sama, a jak sądzę to przysmak z tej samej półki... ale chętnie spróbuję Dalia napisała: (w dniu: 29-09-2007 12:53)
Młoda dokładnie smakują jak paluszki tylko mają inny kształt... spodziewałam się czegoś innego
zaloguj się aby napisać własny komentarz
|
|