piekarniki tej popularnej marki są najchętniej kupowanymi przez Polaków piekarnikami. Dzieje się tak z powodu wysokiej jakości i niezawodności produktów oraz dostosowania ich do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Piekarnik do zabudowy M8EKP FX
Piekarnik ten łączy w sobie funkcjonalność oraz nowoczesny design. Piekarnik niezależny, daje możliwość zabudowy pod blatem oraz tzw. ”zabudowy w słupku”, czyli na wysokości wzroku, dzięki czemu mamy łatwiejszy i bezpieczny dostęp do wnętrza piekarnika, do którego nie trzeba się schylać. Front piekarnika wykonany jest ze stali nierdzewnej.
8 sposobów pieczenia - piekarnik oprócz funkcji pieczenia w temperaturze 50 - 250° C, oferuje szereg innych funkcji związanych z przygotowaniem potraw specjalnych, wymagających wyjątkowego programu.
W ten sposób zawsze można wybrać najwłaściwszy program do przygotowania potrawy:
- rozmrażanie – funkcja ta może być realizowana z jakimkolwiek typem mrożonki: mięsa, ryb lub warzyw w minimalnym, niezbędnym dorozmrożenia potrawy czasie
- tradycyjne pieczenie – do pieczenia chleba, ciasta, babek oraz mięs
- ogrzewanie z dołu termoobiegiem – wentylator równomiernie rozprowadza temperaturę pochodzącą z dołu piekarnika. Funkcja służy do przygotowania takich dań jak risotto, paella, itp.
- silny opiekacz – jest odpowiedni do wszelkich zapiekanek: makaronów, sufletów i dań pod beszamelem. Obejmuje całą powierzchnię wkładu piekarnika
- silny opiekacz z termoobiegiem – pozwala na zapiekanie rozprowadzając równomiernie ciepło dzięki wentylatorowi. Idealne do pieczenie na ruszcie dużych dań
- delikatny opiekacz z termoobiegiem – na przemian włącza się środkowa część grzałki opiekacza i wentylator, co zapewnia równomierne pieczenie. Funkcja ta polecana jest do przygotowania dań z drobiu oraz ryb
- termoobieg z grzałką kołową – piekarnik jest ogrzewany grzałką kołową umieszczoną w części środkowej. Wentylator rozprowadza powietrze wewnątrz. Rozwiązanie idealne do pracy na różnych poziomach wkładów
- tradycyjne pieczenie z termoobiegiem – program ten pozwala na upieczenie dowolnej potrawy: mięsa, ryby lub ciasta. Funkcja ta umożliwia pieczenie kilku dań równocześnie bez mieszania smaków i zapachów
|