Przepis na szarlotkę (str: 2) Przełom lata i jesieni to czas, który obfituje w moc świeżych i soczystych jabłek. Wykorzystaj ten okres i naucz się piec szarlotkę, którą pochwali cała Twoja rodzina. |
| |
|
|
Romantyczna kolacja we dwoje (str: 2) Chcesz miło zaskoczyć ukochanego? Dobrym sposobem na sprawienie mu przyjemności będzie własnoręcznie przygotowana, romantyczna kolacja w blasku świec. |
| |
|
|
| | Kubek na każdą okazję (str: 2) Przywiązujemy się często do różnych przedmiotów. Mamy swoje ulubione drobiazgi, które poprawiają nam nastrój i z którymi nie potrafimy się rozstać. |
| |
|
|
| | Owocowy zawrót głowy (str: 2) Nikogo nie trzeba przekonywać o zaletach jedzenia świeżych owoców. Stanowią one naturalne źródło witamin, a ich słodki, wyśmienity smak jest prawdziwą rozkoszą dla podniebienia. |
| |
|
|
Garden party Czarno - biały świat byłby zapewne nudny i monotonny. Nie pozwól, by dookoła Ciebie przeważała szarość - zabaw się paletą barw natury. Dobrą okazją do wykorzystania mocy barw będzie letnie garden party. |
| |
|
|
| | Kwiatowe propozycje (str: 2) Dla miłośników kwiatowych wzorów, a zwłaszcza klasycznego motywu róży, marka Villa Italia przygotowała kilka niezwykłych kolekcji. |
| |
|
|
| | Eleganckie przyjęcie w domu (str: 2) Na co dzień nie mamy czasu na celebrowanie posiłków z najbliższymi, nie mówiąc o spotkaniu przy stole z przyjaciółmi. W pośpiechu jemy obiad, na stojąco pijemy kawę. |
| |
|
|
Wiosenne kolory na Wielkanoc (str: 2) Wielkanoc to czas spotkań z rodziną i przyjaciółmi. Jeśli planujesz rodzinny obiad lub śniadanie, oprócz menu, pomyśl także o dekoracji świątecznego stołu. |
| |
|
|
| | Lekkie przekąski Wraz z odejściem zimy pragniemy zmienić coś w swoim wyglądzie, by z pierwszymi promieniami wiosennego słońca wyglądać i czuć się dobrze. Duży zastrzyk zdrowia i energii zapewnią nam dostępne o tej porze roku nowalijki. |
| |
|
|
Jak podawać koniak? Są takie alkohole, które jak żadne inne, kojarzone są z tzw. „wielkim światem”, sukcesem i prestiżem. Picie ich jest niezwykłą podróżą w świat zmysłowych doznań. |
| |
|
|