|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Zielona soczewica na obiad
Soczewica Zielona to kolejna propozycja marki Halina, która stanowi smaczne i pożywne dopełnienie zrównoważonego jadłospisu.
| | |
|
|
|
Stewia zamiast cukru
Orzeźwiający smak brzoskwiń, ekstrakt z zielonej herbaty, a przy tym aż 30% mniej cukru.
| | |
|
|
|
W 3 minuty dookoła świata
Wakacje? Tuż tuż! A już teraz skocz do USA, Włoch lub na Węgry, sięgając po Nudle Knorr z nowej limitowanej edycji!
| | |
|
|
|
Mrożona herbata
Zaczęły się cieplejsze dni i niemal wakacyjny klimat. Znów poszukujemy odrobiny cienia i sięgać po chłodzące napoje.
| | |
|
|
|
Szpinak i szparagi
Zazieleniło się! Nie tylko na skwerach i łąkach – także na straganach. I to dosłownie – właśnie teraz na wyciągnięcie ręki są szparagi i świeży szpinak!
| | |
|
|
|
Apetyczna, sycąca, szybka w przygotowaniu
a przede wszystkim zdrowa – kasza. Ze względu na swoje właściwości odżywcze i zdrowotne powinna znaleźć się w codziennej diecie kobiet, mężczyzn, dzieci, dorosłych… po prostu każdego!
| | |
|
|
|
Kuchnia na Dzień Matki
Kiedyś to Ona wołała nas do stołu, na którym czekał talerz parującego domowego rosołu lub pysznej pomidorowej z ryżem. Zapach przyrządzonej przez nią mięsnej rolady z ziemniaczkami posypanymi koperkiem w towarzystwie mizerii zwabiał nas na obiad.
| | |
|
|
|