| 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	 | 
	
	  
	 | 
	
	
	
	Kulinaria 
		Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna. 
	 | 
 
 
		
  
	
	
	
	
	
 	
 	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Zielona soczewica na obiad
 Soczewica Zielona to kolejna propozycja marki Halina, która stanowi smaczne i pożywne dopełnienie zrównoważonego jadłospisu.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Stewia zamiast cukru
 Orzeźwiający smak brzoskwiń, ekstrakt z zielonej herbaty, a przy tym aż 30% mniej cukru.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	W 3 minuty dookoła świata
 Wakacje? Tuż tuż! A już teraz skocz do USA, Włoch lub na Węgry, sięgając po Nudle Knorr z nowej limitowanej edycji!
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Mrożona herbata
 Zaczęły się cieplejsze dni i niemal wakacyjny klimat. Znów poszukujemy odrobiny cienia i sięgać po chłodzące napoje.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Szpinak i szparagi
 Zazieleniło się! Nie tylko na skwerach i łąkach – także na straganach. I to dosłownie – właśnie teraz na wyciągnięcie ręki są szparagi i świeży szpinak!
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Apetyczna, sycąca, szybka w przygotowaniu
 a przede wszystkim zdrowa – kasza. Ze względu na swoje właściwości odżywcze i zdrowotne powinna znaleźć się w codziennej diecie kobiet, mężczyzn, dzieci, dorosłych… po prostu każdego!
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
	
	
	 
	 | 
	
	  
	
	
	
	Kuchnia na Dzień Matki
 Kiedyś to Ona wołała nas do stołu, na którym czekał talerz parującego domowego rosołu lub pysznej pomidorowej z ryżem. Zapach przyrządzonej przez nią mięsnej rolady z ziemniaczkami posypanymi koperkiem w towarzystwie mizerii zwabiał nas na obiad.
   |   |  | 
	
	 | 
	 
	 
	
	
	 | 
	 
	 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
  
	
	
	
	
	
	
	
	
 |