|
|
Kulinaria
Przepisy kulinarne. Porady dla początkujących kucharzy. Ciekawostki ze świata smaków. Kuchnia narodowa i regionalna.
|
|
Dziki Zachód w kuchni
Przyjemność, prostota i odkrywanie nowych smaków – z tym kojarzy nam się kuchnia amerykańska. Każdy szeryf w swojej kuchni może wypróbować 4 smakowitych nowości od Kamisa...
| | |
|
|
|
Bucatini z warzywami
Neapol to kwintesencja włoskiej kuchni – to właśnie w tym regionie Italii wynaleziono makaron z sosem pomidorowym oraz pizzę. Z Neapolu pochodzi także makaron bucatini, czyli długie nitki przypominające pręt - z otworem w środku.
| | |
|
|
|
Jajeczna propozycja na świąteczny stół
Advocaat to tradycyjnie wyrabiany likier jajeczny, który z pewnością każdy z nas pił choć raz w życiu. Idealny, jako dodatek do kaw, ciast i deserów, smakuje również w...
| | |
|
|
|
Musująca przyjemność
Subtelne w smaku, niezwykle łagodne, lecz przynoszące orzeźwienie i rozkosz dla podniebienia – tylko tak można scharakteryzować różowe wino musujące Henkell Rosé.
| | |
|
|
|
Puszyste serki owocowe
Almette Fruit to linia lubianych serków Almette w wydaniu owocowym. Seria składa się z trzech smaków: gruszka-jabłko, wiśnia-żurawina oraz jagoda-malina.
| | |
|
|
|
Aromat ziół w kuchni
Idealna kuchnia, w której delikatne zioła, takie jak pietruszka czy koperek, nie tracą swojej świeżości, aromatu, witamin, nie wysychają i są zawsze pod ręką, gdy chcemy ich użyć?
| | |
|
|
|