w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




Gratuluje Wam dziewczyny brawa Z moich ustaln bym miala termin na 17 sierpien ale zobaczymy za pare dni.

kobieta, kobiety

Reklama:





kasiunia i ja ide pozniej bo juz raz sie zrazilam do gin jak bylam z pierwszym dzieckiem to lekarka nie umiala stwierdzic ciazy musialam isc do innego i dopiero on stwierdzil ze jestem w 9tyg ciazy




beciunia83 dzieki trzymamy kciuki za Ciebie zeby Ci sie udalo


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 08-12-2008 18:58 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


dziewczyny z forum obok pisały tez ze za wczesnie ide ze widac to dopiero po 6 tygodniu
_________________




kasiunia i chyba ze zrobisz usg dopochwowo i wtedy bendziesz wiedziec i przez to ja ide dopiero teraz


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 08-12-2008 19:11 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


a na usg dopochwowym już będzie widać?
_________________




kasiunia i wydaje mi sie ze tak bo mi sasiadka o tym muwila zebym poszla


brzoskwinka
dołączyła: 28-02-2008 / skąd: warszawa / postów: 332
post wysłany: 08-12-2008 19:42 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


Dziewczynki nie wiecie czy krople do oczu z antybiotykiem wplywaja na skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych?
_________________





czesc mam pytanie.
Byłam u ginekologa 1 grudnia i powiedzial ze nie jestem w ciazy.Potem szłam na zdjecie kregoslupa i zrobila test i nic jedna kreska.miesiaczke mam juz 4 dzien.A teraz mnie bardzo zołądek boli i mam goraczke 37.5 mam pytanie czy jest to mozliwe czy to jest grypa jelitowa.Prosze o dop.jak najszybciej


brzoskwinka
dołączyła: 28-02-2008 / skąd: warszawa / postów: 332
post wysłany: 08-12-2008 22:04 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


Jest to jak najbardziej mozliwe ze to jest grypa zołądkowa Dolphin.
_________________



edytowany: 1 raz | przez brzoskwinka | w dniu: 08-12-2008 22:04




gdy mi sie spozniej 10 dni okres to mialam chyba jakies omamy i cialo mi szwankowalo, piersi mnie bolaly,mialam zawroty glowy, podbrzusze mnie bolalo,, mialam mdlosci, glowa mnie bolala, niemialam apetytu, sutki mnie strasznie bolaly, ale jak widac to raczej wmowienie sobie niz ciaza







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Dziewczyna we mgle
Dziewczyna we mgle
Zdrowo i bez chemii
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Moda ślubna 2018
Zachwycające rzęsy
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości
Hubert Urbański wie czego pragną Polki!
Kiedy powinniśmy iść do okulisty?
Sałatka szpinakowa z boczkiem
Bóg jest młody
Przepisy na kosmetyki z lodówki
Problem - wypadanie włosów

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB