w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




Witam no i test wyszedł pozytywny jestem w ciazy, mimo młodego wieku ciesze sie teraz tylko do ginekologa mam nadzieje ze wszystko bedzie okej uśmiech

kobieta, kobiety

Reklama:



kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 03-12-2008 22:10 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


PATI GRATULACJE!!!!!!!!! KOLEJNA FASOLKA brawa brawa brawa
_________________




Dzieki Kasiunia;] tylko do lekarza tyle musze czekac okolo miesiaca, a ja taka jestem czy wszystko ok bedzie itd. a tu tyle czekac. A jak tam Twoje starania Kasiuniu?




kingusia19 poczekaj jak nie dostaniesz 11 i zrob test 13,u mnie test pokazal dopiero po 4 dniach ib to z tym ze ta na nie byla mocna a ta na tak slabo dopiero w zeszla sobote wyszly mi 2 kreski


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 17:42 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj witaj witaj pati moje starania pomysł pomysł pomysł któż to wie pytajnik pomysł pytajnik @ nadal nie mam już 34 dzień teścik pokazuje niestety jedną kreskę płacze jutro idę na badanie krwi i będzie wszystko wiadomo.Asika 55 jak dokładnie to wyglądało u ciebie z tymi testami?
_________________




kasiunia i hej,u mnie to bylo tak 10 listopad mialam dostac nie dostalam a nigdy mi sie nie spoznial za 4dni zrobilam test wyszedl na negatyw,za 3dni znowu robilam po 2 razy w ciagu dnia i wychodzlo mi ta na nie byla moca a ta druga slabiutka,pozniej za pare dni znowu juz byla troszeczke bardziej widoczna,napisalam na forum i dzieczyna mi odpisala ze to poczatek ciazy 3,4tydz ciazy przez to jest slaba ta kreska,w zeszla sobote zrobilam znowu i wyszly mi 2 piekne kreski.(kupilam chyba z 10 testow) bardzo wesoły

edytowany: 2 razy | przez asika55 | ostatnio w dniu: 04-12-2008 19:01


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 19:02 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


ja narazie zrobiłam 3 zniesmaczony na jednym wydawało mi się że jest jakiś przebłysk drugiej kreski ale chyba tylko mi się wyawało bo kolejny znowu pokazał 2 zniesmaczony
_________________




kasiunia i sproboj zrobic rano jak tylko wstaniesz


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 19:10 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


robiłam i właśnie wtedy wyszła jakby druga ale popołudniu wyszła jedna zniesmaczony a jak służy ci ciąża ????? jak się czujesz???????
_________________




kasiunia i poczekaj jeszcze,narazie ok mam taki wech ze wszysko wyczuje




Hejka no robiłam wczoraj test ciażowy i brak ciąży. smutny Teraz czekam kiedy dostane miesiaczke ponieważ to juz 28 dzien,a jeszcze nie mam.A dzis miłam zdjecie kregosłupa robione.Mam nadzieje że test wyszedł dobrze.Pozdrawiam







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

W tym roku się uda!
W tym roku się uda!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Mama idealna
Mama idealna
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Prezent dla Babci i Dziadka!
5 kroków, aby zabłysnąć w karnawale!
Dorota Wellman spotkała się z czytelnikami
Przygotuj swój dom na karnawał
Przeprowadź leśne śledztwo z komisarzem Gordonem!
Naturalne rozwiązanie problemów skórnych u dzieci
Lagom, hygge, lykke, ikigai…
Pszczółkę Maję: Miodowe igrzyska
Kobiety mafii
Gra o wszystko
Pokojówka miliardera
Postanowienia noworoczne – jak ich dotrzymać?
Ta książka to więcej niż horoskop!
Skóra dojrzała: szyja, dekolt, biust
Popękane naczynka na twarzy – to nie problem!
Moc świątecznych życzeń
Jak dobrać oświetlenie do sypialni?
Wyraźne sygnały, że potrzebujesz okularów!
Świąteczne pierogi
Zimowe wsparcie dla naszej skóry
Cudowny chłopak
Jak przedłużyć czas świątecznych przyjemności kulinarnych?
Jak zachować świeżość w tym gorącym, przedświątecznym czasie?
Jak nauczyć dziecko zdrowego odżywiania?
Powieść, której nie można się oprzeć!
Jak zaplanować sprzątanie przed świętami?
Polki nie chcą starzeć się z godnością
Mąka na święta – jak wybrać właściwą?
Prawidłowe odżywianie
Przepisy na świątecznego buraka
Wybierz świąteczne prezenty! Konkurs
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Zdrowa woda
Leki złożone na przeziębienie
Właściwości zbóż prezentuje dietetyk
Miód w diecie dzieci
Wpływ ruchu na rozwój mowy
Pieczona karkówka z mięsem mielonym po włosku
Okulary „zerówki” – czy nie szkodzą oczom?
Magia natury zaklęta w kosmetykach wegańskich
Soraya tauryNOWA ENERGIA
Szynka w miodzie z goździkami
Drobne przekąski nie tylko dla dzieci
Wybierz świąteczne prezenty
Jak leczyć choroby autoimmunizacyjne?
Mały katar, duże wyzwanie – jak pielęgnować nosek dziecka?
Komórki macierzyste jabłoni
Koncentrat w saszetce

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB