w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




Witam no i test wyszedł pozytywny jestem w ciazy, mimo młodego wieku ciesze sie teraz tylko do ginekologa mam nadzieje ze wszystko bedzie okej uśmiech

kobieta, kobiety

Reklama:



kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 03-12-2008 22:10 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


PATI GRATULACJE!!!!!!!!! KOLEJNA FASOLKA brawa brawa brawa
_________________




Dzieki Kasiunia;] tylko do lekarza tyle musze czekac okolo miesiaca, a ja taka jestem czy wszystko ok bedzie itd. a tu tyle czekac. A jak tam Twoje starania Kasiuniu?




kingusia19 poczekaj jak nie dostaniesz 11 i zrob test 13,u mnie test pokazal dopiero po 4 dniach ib to z tym ze ta na nie byla mocna a ta na tak slabo dopiero w zeszla sobote wyszly mi 2 kreski


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 17:42 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj witaj witaj pati moje starania pomysł pomysł pomysł któż to wie pytajnik pomysł pytajnik @ nadal nie mam już 34 dzień teścik pokazuje niestety jedną kreskę płacze jutro idę na badanie krwi i będzie wszystko wiadomo.Asika 55 jak dokładnie to wyglądało u ciebie z tymi testami?
_________________




kasiunia i hej,u mnie to bylo tak 10 listopad mialam dostac nie dostalam a nigdy mi sie nie spoznial za 4dni zrobilam test wyszedl na negatyw,za 3dni znowu robilam po 2 razy w ciagu dnia i wychodzlo mi ta na nie byla moca a ta druga slabiutka,pozniej za pare dni znowu juz byla troszeczke bardziej widoczna,napisalam na forum i dzieczyna mi odpisala ze to poczatek ciazy 3,4tydz ciazy przez to jest slaba ta kreska,w zeszla sobote zrobilam znowu i wyszly mi 2 piekne kreski.(kupilam chyba z 10 testow) bardzo wesoły

edytowany: 2 razy | przez asika55 | ostatnio w dniu: 04-12-2008 19:01


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 19:02 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


ja narazie zrobiłam 3 zniesmaczony na jednym wydawało mi się że jest jakiś przebłysk drugiej kreski ale chyba tylko mi się wyawało bo kolejny znowu pokazał 2 zniesmaczony
_________________




kasiunia i sproboj zrobic rano jak tylko wstaniesz


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 04-12-2008 19:10 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


robiłam i właśnie wtedy wyszła jakby druga ale popołudniu wyszła jedna zniesmaczony a jak służy ci ciąża ????? jak się czujesz???????
_________________




kasiunia i poczekaj jeszcze,narazie ok mam taki wech ze wszysko wyczuje




Hejka no robiłam wczoraj test ciażowy i brak ciąży. smutny Teraz czekam kiedy dostane miesiaczke ponieważ to juz 28 dzien,a jeszcze nie mam.A dzis miłam zdjecie kregosłupa robione.Mam nadzieje że test wyszedł dobrze.Pozdrawiam







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Jak opanować nerwy przed rozmową kwalifikacyjną?
Jak opanować nerwy przed rozmową kwalifikacyjną?
Zdrowo i bez chemii
Zdrowo i bez chemii
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Czy lojalność wobec pracodawcy popłaca?
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Moda ślubna 2018
Dziewczyna we mgle
Zachwycające rzęsy
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości
Hubert Urbański wie czego pragną Polki!
Kiedy powinniśmy iść do okulisty?
Sałatka szpinakowa z boczkiem
Bóg jest młody

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB