w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie


EmiliaDura
dołączyła: 03-06-2008 / skąd: Wierzchlas / postów: 1
post wysłany: 02-12-2008 17:45 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


Cześć dziewczyny.Mam na imię Emilia.Mam 32 lata i problemy z zajściem w ciążę.Badania mam wszystkie jakie były możliwe,nawet rezonans magnetyczny z podejrzeniem o guza przysadki-dzięki Bogu wszystko tu okay, miałam HSG- udrożnili mi jajniki, teraz biorę kupę tabletek mierzę temperaturę codziennie po przebudzeniu.Staram się wyczuć moment owulacji, ale po tych wszystkich lekach to tak jakbym jej nie miała, chociaż wcześniej wydawało mi się,że mam owulację tylko problemem były jajniki. Teraz mam mętlik w głowie.Dziewczyny, bardzo proszę o fachowe wytłumaczenie jak odczytywać kalendarzyk z temperaturą.Czy owulacja jest gdy temperatura jest podwyższona, czy też już jej nie ma. Mam miesiączki regularnie co 28 dni(przez cztery-pięć dni).Jak wyznaczyć sobie ten najważniejszy dzień owulacji.Przepraszam,że tak na pierwszy raz, a już tyle pytań,ale moja psycha jest już na wyczerpaniu-za dużo tego. pytajnik smutny

kobieta, kobiety

Reklama:



kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 17:49 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj Emilia witaj witaj witaj a robiłaś testy owulacyjne?
_________________




Kupilam dzisiaj test ciążowy i teraz patrze jest na nim napisane ze tylko do in vitro mam to rozumiec ze moze mi ciazy niewykryc? bez wyrazu


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:19 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj witaj witaj czy na teście jest napisane przeznaczony do diagnostyki in vitro?pati o to ci chodzi?
_________________


edytowany: 1 raz | przez kasiunia i | w dniu: 02-12-2008 21:20




Tak kasiunia wlasnie o to


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:27 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


rób kochana ten teścior bardzo wesoły i pisz jaki wynik. tak jest napisane na każdym teście zszokowany
_________________




okres zaczal mi sie 13 listopada a skonczyl 20 listopada:/ trzy dni po tym to sie stalo wiec jak myslicie ,mialam wtedy dni plodne?


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:32 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj kingusia witaj jakie masz długie cykle pytajnik pytajnik
_________________




Dziekuję za odp.jutro albo czwartek przed lekarze zrobie test ciażowy.Ponieważ mam głupie szczescie ze zrobie,a pod wieczór dostane miesiaczke.




a pozatym myśle że lekarz się nie myli ponieważ byłam u niego 1 grudnia,a kochałam się z mężę 20 listopada.




witam Was kochane. własnie do was dołączyłam i chciałabym abyście mi poradziły kiedy mogę zajśc w ciązę. dzis zaczął mi się okres , z reguły trwa 4,5 dni a potem dokładnie za miesiac 2 stycznia się zaczyna nastepny ..prosze pomóżcie znalesc mi najodpowiedniejszy dzień aby moje maleństwo pojawiło sie w moim świecie ..dziekuje pozdrawiam







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Mama idealna
Mama idealna
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Zdrowa woda
Zdrowa woda
Dorota Wellman spotkała się z czytelnikami
Przygotuj swój dom na karnawał
Przeprowadź leśne śledztwo z komisarzem Gordonem!
Naturalne rozwiązanie problemów skórnych u dzieci
Lagom, hygge, lykke, ikigai…
Pszczółkę Maję: Miodowe igrzyska
Kobiety mafii
Gra o wszystko
Pokojówka miliardera
Postanowienia noworoczne – jak ich dotrzymać?
W tym roku się uda!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Ta książka to więcej niż horoskop!
Skóra dojrzała: szyja, dekolt, biust
Popękane naczynka na twarzy – to nie problem!
Moc świątecznych życzeń
Jak dobrać oświetlenie do sypialni?
Wyraźne sygnały, że potrzebujesz okularów!
Świąteczne pierogi
Zimowe wsparcie dla naszej skóry
Cudowny chłopak
Jak przedłużyć czas świątecznych przyjemności kulinarnych?
Jak zachować świeżość w tym gorącym, przedświątecznym czasie?
Jak nauczyć dziecko zdrowego odżywiania?
Powieść, której nie można się oprzeć!
Jak zaplanować sprzątanie przed świętami?
Polki nie chcą starzeć się z godnością
Mąka na święta – jak wybrać właściwą?
Prawidłowe odżywianie
Przepisy na świątecznego buraka
Wybierz świąteczne prezenty! Konkurs
Leki złożone na przeziębienie
Właściwości zbóż prezentuje dietetyk
Miód w diecie dzieci
Wpływ ruchu na rozwój mowy
Pieczona karkówka z mięsem mielonym po włosku
Okulary „zerówki” – czy nie szkodzą oczom?
Magia natury zaklęta w kosmetykach wegańskich
Soraya tauryNOWA ENERGIA
Szynka w miodzie z goździkami
Drobne przekąski nie tylko dla dzieci
Wybierz świąteczne prezenty
Jak leczyć choroby autoimmunizacyjne?
Mały katar, duże wyzwanie – jak pielęgnować nosek dziecka?
Komórki macierzyste jabłoni
Koncentrat w saszetce
Zestaw startowy od hi hybrid
Dlaczego terapie łączone dają jeszcze lepsze rezultaty?

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB