w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie


EmiliaDura
dołączyła: 03-06-2008 / skąd: Wierzchlas / postów: 1
post wysłany: 02-12-2008 17:45 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


Cześć dziewczyny.Mam na imię Emilia.Mam 32 lata i problemy z zajściem w ciążę.Badania mam wszystkie jakie były możliwe,nawet rezonans magnetyczny z podejrzeniem o guza przysadki-dzięki Bogu wszystko tu okay, miałam HSG- udrożnili mi jajniki, teraz biorę kupę tabletek mierzę temperaturę codziennie po przebudzeniu.Staram się wyczuć moment owulacji, ale po tych wszystkich lekach to tak jakbym jej nie miała, chociaż wcześniej wydawało mi się,że mam owulację tylko problemem były jajniki. Teraz mam mętlik w głowie.Dziewczyny, bardzo proszę o fachowe wytłumaczenie jak odczytywać kalendarzyk z temperaturą.Czy owulacja jest gdy temperatura jest podwyższona, czy też już jej nie ma. Mam miesiączki regularnie co 28 dni(przez cztery-pięć dni).Jak wyznaczyć sobie ten najważniejszy dzień owulacji.Przepraszam,że tak na pierwszy raz, a już tyle pytań,ale moja psycha jest już na wyczerpaniu-za dużo tego. pytajnik smutny

kobieta, kobiety

Reklama:



kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 17:49 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj Emilia witaj witaj witaj a robiłaś testy owulacyjne?
_________________




Kupilam dzisiaj test ciążowy i teraz patrze jest na nim napisane ze tylko do in vitro mam to rozumiec ze moze mi ciazy niewykryc? bez wyrazu


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:19 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj witaj witaj czy na teście jest napisane przeznaczony do diagnostyki in vitro?pati o to ci chodzi?
_________________


edytowany: 1 raz | przez kasiunia i | w dniu: 02-12-2008 21:20




Tak kasiunia wlasnie o to


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:27 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


rób kochana ten teścior bardzo wesoły i pisz jaki wynik. tak jest napisane na każdym teście zszokowany
_________________




okres zaczal mi sie 13 listopada a skonczyl 20 listopada:/ trzy dni po tym to sie stalo wiec jak myslicie ,mialam wtedy dni plodne?


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 21:32 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj kingusia witaj jakie masz długie cykle pytajnik pytajnik
_________________




Dziekuję za odp.jutro albo czwartek przed lekarze zrobie test ciażowy.Ponieważ mam głupie szczescie ze zrobie,a pod wieczór dostane miesiaczke.




a pozatym myśle że lekarz się nie myli ponieważ byłam u niego 1 grudnia,a kochałam się z mężę 20 listopada.




witam Was kochane. własnie do was dołączyłam i chciałabym abyście mi poradziły kiedy mogę zajśc w ciązę. dzis zaczął mi się okres , z reguły trwa 4,5 dni a potem dokładnie za miesiac 2 stycznia się zaczyna nastepny ..prosze pomóżcie znalesc mi najodpowiedniejszy dzień aby moje maleństwo pojawiło sie w moim świecie ..dziekuje pozdrawiam







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Dziewczyna we mgle
Dziewczyna we mgle
Powerbank duchowy
Dość katolipy!
Czarujący świat Spark Silver Jewelry
Zestaw do masażu antycellulitowego
Jak opanować nerwy przed rozmową kwalifikacyjną?
Czy lojalność wobec pracodawcy popłaca?
Zdrowo i bez chemii
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Moda ślubna 2018
Zachwycające rzęsy
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB