w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




kochana zrób test bedziesz pewna w 100 procentach ja bym odrazu zrobiła bo bym chciała wiedziec

kobieta, kobiety

Reklama:



kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 01-12-2008 19:49 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj na razie nie robiłam prze zyję jeszcze ten dzień lub dwa zniesmaczony zniesmaczony zniesmaczony ale czuję że nie będę musiala robić smutny smutny smutny mimo że mdli mnie strasznie czuję że @ nadciąga smutny
_________________


edytowany: 2 razy | przez kasiunia i | ostatnio w dniu: 01-12-2008 19:56




hejka, prosze was o pomoc-niby jestem pewna co do moich dni plodnych ale tyle sie juz wyczytalam w tym internecie o nich ze teraz jestem kompletnie zielona. mam nadzieje ze od was uslysze szczera prawde;( otoz kochalam sie z chlopakiem 3-4dni po okresie bo to trwalo przez dwa dni...okres mialam 8 dni,cykl mam co miesiac co 28 dni-zawsze. jestem pewna ze moj chlopak "skonczyl" we mnie. i moje pytanie czy ten 3 i 4 dzien bylam plodna??? prosze was o szybka odpowiedz. aha i jeszcze jedno...gdybym teraz zrobila test,bo podejrzewam ze jestem w ciazy to czy po tyg od stosunku juz mi on pokaze prawde?? prosze was o szybka odpowiedz!!!!!




cześc dziewczyny była dziś u lekarza innego.I szczerze powiem że mało mi powiedział co do tematu ciąży.Ale zbadał i przepisał globulki na nadzerke.I moge usunąc po ciąży.Ale z badań wynika ze brak ciąży,a myslałam ze jak boli mnie często jajniki to może to ciąża ale się myliłam.Powiedział ze po lekach moge przyjśc na cytologie.A jak nie zajdę w ciąże do lipca to wtedy bedziemy robic wszystkie badania.Dla mnie to był szok bo powinnien powiedziec kiedy mogę się starac.Pod koniec grudnia ide znów.Juz trace nadzieje że bedzie dobrze podejrzewam że będę się długo strac o dziecko.Pozdrawiam




kingusia napisz dokladnie kiedy mialas okres




Hejka dziewczyny niech ktos pomoże.Byłam w poniedziałek u ginekologa badał mnie i nic nie mówił czyli tzn.ze w ciąży nie jestem.Mija juz 26 dzien jak jeszcze nie dostałam miesiączki.Jeszcze moge poczekac 4 dni bo mam różnie z ta miesiaczką.Tylko w czwartek ide na przeswietlenie kręgosłupa czy lepiej zrobic test ciążowy.Czy nie jestem w ciąży bo lekarz nic nie mówił.


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 17:16 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj moim zdaniem lekarz by ci powiedział jakbyś była w ciąży ale dla pewności możesz zrobić test uśmiech
_________________




dolphin zrob test z rana i bendziesz miec pewnosc ja otatni okres mialam 10pazdziernika, kasiunia i z pierwszym dzieckie lekarka tez nie mogla stwierdzic ciazy dopiero jak poszlam do innego to mi powiedzial ze to 9tydz,teraz tez musze isc i nie wiem jakiego mam wybrac bo robilam test i wyszla fasolka uśmiech


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 17:36 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


asika moje gratulacje wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik ja jeśli jutro @ nie będzie to też teścik robię śmieje się
_________________




kasiunia i dzieki bardzo wesoły ,trzymam kciuki zeby sie udalo


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 02-12-2008 17:45 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


jutro się wszystko wyjaśni zniesmaczony boje się bo mam przeczucie że znowu nie wyszło smutny ale jeśli nie wyszło to niedługo kolejne jajeczkowanie i staranka na maksa wstydzi się
_________________







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Zdrowo i bez chemii
Zdrowo i bez chemii
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak opanować nerwy przed rozmową kwalifikacyjną?
Czy lojalność wobec pracodawcy popłaca?
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Moda ślubna 2018
Dziewczyna we mgle
Zachwycające rzęsy
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości
Hubert Urbański wie czego pragną Polki!
Kiedy powinniśmy iść do okulisty?
Sałatka szpinakowa z boczkiem
Bóg jest młody

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB