w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




tak morze byc takie dziwne plamienie w pierwszych tygodniach ciąży badz dobrej mysli trzymam za powodzenie ja tez mam problem mam juz nie mało latek ale bardzo pragne dac mezowi dzidziusia ja jestem z drugim mezem jestem po rozwodzie z pierwszym baje sie ze w tym wieku mozge miec problemy co robic

kobieta, kobiety

Reklama:





hej Dziewczynki witaj
Niunia19klb myśle że możesz być w ciąży. Ja dwa miesiące temu dostałam okresu w terminie, ale trudno to było nazwać okresem bo to było tylko plamienie, które trwało tylko dwa, trzy dni. Myślałam że jestem w ciąży ale niestety nie udało się. trzymam kciuki za Ciebie uśmiech

goska40ja myśle że powinnaś porozmawiać z lekarzem. Ja jestem dobrej myśli. uśmiech

My w tym miesiącu ostro pracowaliśmy. 8 grudnia mam dostać @. Mam nadzieję że nie dostane ale nie chce tak się nastawiać bo już nie raz rozczarowałam się. Od wczoraj dziwnie boli mnie po prawej stronie nawet jak siusiam nie wiem dlaczego.

edytowany: 1 raz | przez beatka0003 | w dniu: 30-11-2008 15:08


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 30-11-2008 15:27 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


cześć dziewczyny witaj beatka ja też mam nadzieję że nie dostanę@ ale czuję się jakbym miała dostać za chwilę smutny jajnik mnie boli płacze
_________________




pewnie tak zrobie udam sie do lekarza co on nato powie dzieki pozdrawiam wszystkie bardzo wesoły witaj




Witam prosze o rade. Okres powinnam dostac 4 dni temu a brzuch od kilku dni mnie boli podbrzusze i jajniki, czy moge byc w ciazy? miesiaczkuje regularnie


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 01-12-2008 14:15 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


a w jakich dniach cyklu się kochałaś?????
_________________




Hej Dziewczynki witaj
Kasunia jak u Ciebie? Dostałaś @? Jak się czujesz? Mam nadzieję że nie dostałaś. Mnie nadal boli ale juz nie tak jak wczoraj. Piszcie Dziewczynki co u Was.

Pati90 witaj
Okres może się spóźniać z różnych powodów min. stres, przeziębienie, zmiana klimatu. Ciąża nie jest wykluczona. Może zrób sobie test wtedy będziesz miała pewność. Ja trzymam kciuki za Ciebie uśmiech uśmiech

edytowany: 1 raz | przez beatka0003 | w dniu: 01-12-2008 14:31




12 i 14 dnia cyklu czyli w moje plodne dni, a jeszcze wczoraj mialam plamienie jedna mala plamka nawet nie wiem czy to krew byla


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 01-12-2008 14:21 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


beatka witaj nie na razie @ nie ma. Czuję się dziwnie, odrzuca mnie od kwki,bolą piersi. 31 dc a mam cykle 30-33 dniowe więc jeszcze czekam
_________________




Kasiunia to dobry znak że @ jeszcze nie nadeszła uśmiech mnie tylko ten jajnik boli piersi ok aż dziwne bo zawsze już tydzień lub dwa przed bolały mnie.


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 01-12-2008 14:40 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


ja już najchętniej zrobiła bym test śmieje się ale boję się że zobaczę jedną kreskę płacze
_________________







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Lista warzyw i owoców zatrutych pestycydami
Jak dbać o skórę powiek?
Jak dbać o skórę powiek?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Jak urządzić wnętrze z myślą o pupilu?
Dziewczyna we mgle
Dziewczyna we mgle
Zdrowo i bez chemii
Historia Bez Cenzury powraca z nową książką!
Antyoksydanty w herbacie
Odporność Twojego dziecka na 6+
O co zapytać podczas rozmowy kwalifikacyjnej?
CV do poprawki
Czekolada i dżem
Technologia cyfrowa niszczy wzrok!
Zdrowa alternatywa dla napojów z cukrem
Zachowaj młody wygląd na dłużej
Wartka akcja, szybkie pościgi i masa śmiechu!
Moda ślubna 2018
Zachwycające rzęsy
Mokrego Dyngusa!
Życzenia wielkanocne
Przygotuj śniadanie inaczej niż zwykle!
Wiosenne porządki
Co wielkanocny zajączek przyniesie maluchom?
Sprzątanie wolne od chemii!
Dlaczego warto pić zieloną herbatę na wiosnę?
Test lakierów żelowych
Wody perfumowane - test
Danie na wielkanocny obiad
Wielkanoc na świecie
Jak często trzeba badać wzrok?
Fryzura gotowa w 2 minuty
Makarony – wartościowa baza wiosennego menu
Jak zadbać o swoje ciało wiosną?
Dlaczego warto jeść buraki?
Czym są antyoksydanty i gdzie ich szukać?
Tydzień Czystych Okien
3 rzeczy, których Twoje dziecko nie nauczy się z podręczników
Jak zacząć szukać nowej pracy po zwolnieniu?
Fleksitarianizm
Piekarnik czy kuchnia wolnostojąca?
Historia, która musiała trafić na ekrany!
Możesz wszystko, co tylko sobie wyobrazisz.
Porost islandzki w trosce o zdrowe gardło
Zadbaj o lepszy sen
Czytaj i słuchaj!
Trendy kulinarne na rok 2018
W stronę przyszłości
Hubert Urbański wie czego pragną Polki!
Kiedy powinniśmy iść do okulisty?
Sałatka szpinakowa z boczkiem
Bóg jest młody
Przepisy na kosmetyki z lodówki
Problem - wypadanie włosów

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

Super Prezent

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB