w portalu  | na forum
szukaj w bazie kalorii
dla kobiet, o kobietach
kobieta, kobiety
Forum dla kobiet:
Różności:

kalkulatory dla kobiet:

testy dla kobiet:

Patronat medialny:

vortal o kobietach
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie




dziewczyny w ktory miesiącu ciąży macica sie powiększa???

kobieta, kobiety

Reklama:





Hejka,a ja raczej nie jestem w ciąż bo mnie nic nie boli.I znow sie nie udalo,a staramy sie od sierpnia.Ide w poniedzialek do ginekologa to sie dowiem wiecej.
Mam pytanie jak sie liczy cykl miesiaczkowy.Od pierwszego dnia do nastepnej miesiaczki pierszego dnia


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 27-11-2008 14:23 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


witaj ja też po dniach płodnych i osrtym przytulanku śmieje się bolą mnie piersi i podbrzusze ale to pewnie znowu na @
_________________




Ja 2 razy kupilam test,a nstepnego dnia dostawałam miesiączke.Teraz bede czekała.Ale w poniedziłek się dowiem wszystkiego




także trzymam kciuki.Jeszcze mam nadżerke ale ginekolog mówił że to nie przeszkadza.Teraz idę do innego zobacze co on powie.


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 27-11-2008 16:01 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


ja słyszałam że z nadrzerką ciężej sie zachodzi w ciąże i często właśnie nadrzerka jest powodem braku ciąży płacze sprawdz u innego lekarza może zszokowany
_________________




No idę zobacze co on powie.U mnie koleżanki z nadżerką zaszły w ciąże i bez problemu,a potem po porodzie usuwały.I tam mi lekarz mówił też.A wogóle kazał mi poczekac bo w lipcu skończyłam brac leki ciles.


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 27-11-2008 16:09 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


nie jestem obeznana w tym temacie bo nigdy nie miałam nadżerki a to co pisałam wyżej to tylko wiem od kogoś uśmiech ale jak masz okazję to lepiej sprawdzić u innego lekarza uśmiech ja w zeszłym miesiącu byłam u dwóch różnych gin śmieje się bo jeden był mało wiarygodny
_________________




czyny dzisiaj dostalam taki dziwny okres tylko kropelki leca i jest go bardzo malo czy moze byc w ciazy a miec okres taki slaby !!!???


kasiunia i
dołączyła: 26-11-2008 / skąd: poznań / postów: 187
post wysłany: 27-11-2008 16:14 (link postu: BBcode | kod HTML | czysty http://)


może jest to tylko plamienie?
_________________




dziewczyny dzisiaj powinnam dosstac okres dostalam ale taki brązowy sluz z trohce z krwi a palnowalam ciaze czy moge byc i miec slaby okres ??







Ostatnio na forum: (wątki i komentarze)

Wiadomość dla Forumowiczów :)
jak zajsc w ciaze??
Napiszmy razem opowiadanie...
Czy mogę być w ciąży? Czy mogę być w ciąży?
Forum panieńskie 2007-2008
orgazm za orgazmem :)
Jestem mamą :)
szkolna miłość z ławki po latach... co robić? :)
Skojarzenia
Dokończ wyraz - zabawa
Linux..... czy ktoras z was uzywa
Na poprawę humoru!
Laptop dla najmłodszych
Torbiel a ciąża
Moda męska na brytyjskich targach
Makijaż codzienny i wieczorowy
Pamiętnik przyszłych mam - rady i porady :-)))
"Kalendarz dni płodnych" - Wasze opinie
Cudowny pierwszy pocałunek
Czy jestem w ciąży?
Trichotillomania
krwawienie po stosunku
Karta czy gotówka?
sex a spowiedź
Nowa Gwiazdka .
"Ile kalorii jeść, aby schudnąć?" - Wasze opinie
Nigdy nie miałem dziewczyny...
Zapalenie pęcherza
praca w mcdon..... itp
Test na czystość
Jaką lodówkę???
mój mąż znowu wyjeżdza ...
Podwójne działanie przeciwzmarszczkowe
Pomarańcza i wanilia
Brak ochoty na seks...
Dania mrożone
Łosoś po francusku Frosta
Jedwab w płynie
Nowa kolekcja czasomierzy
Makijaż z utrwalaczem - uczulenie?
Ostatnio dodane artykuły:

Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Zafunduj Twoim włosom prawdziwy witaminowy zastrzyk!
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Świąteczne prezenty? Naturalnie!
Zdrowa woda
Zdrowa woda
Magia natury zaklęta w kosmetykach wegańskich
Magia natury zaklęta w kosmetykach wegańskich
Lagom, hygge, lykke, ikigai…
Pszczółkę Maję: Miodowe igrzyska
Kobiety mafii
Gra o wszystko
Pokojówka miliardera
Postanowienia noworoczne – jak ich dotrzymać?
W tym roku się uda!
Postanowienie noworoczne: zwalniam!
Ta książka to więcej niż horoskop!
Skóra dojrzała: szyja, dekolt, biust
Mama idealna
Popękane naczynka na twarzy – to nie problem!
Moc świątecznych życzeń
Jak dobrać oświetlenie do sypialni?
Wyraźne sygnały, że potrzebujesz okularów!
Świąteczne pierogi
Zimowe wsparcie dla naszej skóry
Cudowny chłopak
Jak przedłużyć czas świątecznych przyjemności kulinarnych?
Jak zachować świeżość w tym gorącym, przedświątecznym czasie?
Jak nauczyć dziecko zdrowego odżywiania?
Powieść, której nie można się oprzeć!
Jak zaplanować sprzątanie przed świętami?
Polki nie chcą starzeć się z godnością
Mąka na święta – jak wybrać właściwą?
Prawidłowe odżywianie
Przepisy na świątecznego buraka
Wybierz świąteczne prezenty! Konkurs
Leki złożone na przeziębienie
Właściwości zbóż prezentuje dietetyk
Miód w diecie dzieci
Wpływ ruchu na rozwój mowy
Pieczona karkówka z mięsem mielonym po włosku
Okulary „zerówki” – czy nie szkodzą oczom?
Soraya tauryNOWA ENERGIA
Szynka w miodzie z goździkami
Drobne przekąski nie tylko dla dzieci
Wybierz świąteczne prezenty
Jak leczyć choroby autoimmunizacyjne?
Mały katar, duże wyzwanie – jak pielęgnować nosek dziecka?
Komórki macierzyste jabłoni
Koncentrat w saszetce
Zestaw startowy od hi hybrid
Dlaczego terapie łączone dają jeszcze lepsze rezultaty?
Święta z rodzinką.pl
„Razem Możemy Więcej” – akcja Endo dla Fundacji Spełnionych Marzeń rozpoczęta!
S.O.S. dla farbowanych włosów
Klopsiki z kaszy jaglanej w sosie pomidorowym

Cookies: podczas przeglądania naszych stron oraz w trakcie logowania portal http://www.byckobieta.pl tworzy niewielkie pliki cookies. Zapisuje w nich wyłącznie informacje umożliwiające korzystanie z portalu, oraz z forum.

Artykuły oraz zdjęcia umieszczone w portalu ByćKobietą.pl są chronione prawami autorskimi. Kopiowanie jest dozwolone wyłącznie za zgodą Autorów. Redakcja ByćKobietą.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum oraz w komentarzach artykułów.

© 2006-2018 ByćKobietą.pl - portal dla Kobiet
skrypt forum: © phpBB